USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Лікарі кажуть молитися: 2-річна лучанка у важкому стані після пневмонії

16 Лютого 2020 16:47
Дворічна Олександра з Луцька, яку в січні цього року паралізувало після двобічної пневмонії, досі бореться за життя.

Як повідомила Інформаційному агентству Волинські Новини мама Сашуні Олена Філімонюк, наразі дитина перебуває у дуже важкому стані.

Нагадаємо, наслідки важкої двобічної пневмонії змусили дворічну Олександру Філімонюк балансувати на межі життя і смерті. Нині дитина у критично-важкому стані знаходиться у відділенні інтенсивної терапії Волинської обласної інфекційної лікарні.

12 січня цього року дворічна Саша потрапила у реанімацію інфекційної лікарні в Луцьку. Ускладнення важкої двобічної пневмонії спровокували важкий діагноз – синдром Гієна-Баре та застійну бактеріальну двобічну пневмонію. Родина у розпачі, адже у дитини паралізувало всі кінцівки. Вона знаходиться на штучній вентиляції легень, бо через параліч дихальних шляхів не може дихати самостійно. Інформацію про стан маленької Саші підтвердили й у відділенні інтенсивної терапії Волинської обласної інфекційної лікарні.
За станом на 15 лютого цього року дівчинка так і не вийшла з критичного стану, повідомила мама дитини.

«Моя донечка досі не вийшла з тяжкого стану. Щодня витрачаємо гроші на препарат для хімічного харчування Аміновен, і решту супутніх препаратів, включаючи антибіотики. Ми вичерпали всі фінансові запаси, і щоденні величезні витрати нам вже не осилити. Лікарі кажуть, що стан і досі надважкий. Чесно радять молитися і просити Бога про милість. Ми всі молимося за її здоров’я», - плаче Олена Філімонюк.

Тож сім’я маленької Сашуні просить усіх, хто вірує в Бога, незалежно від віросповідання, помолитися за спасіння дитини.

Номер картки для допомоги коштами : 5168 7573 2696 6589, Філімонюк Олена Анатоліївна
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
777 Показати IP 16 Лютого 2020 17:26
врачи должны лечить а не советовать молиться, да деньги тянуть с родных.
Лучанка до 777 Показати IP 16 Лютого 2020 22:08
Де там написано, що лікарі радять молитися, вони понад місяць виконують важку роботу, а не пишуть дурні коментарі!!!!
111 Показати IP 16 Лютого 2020 19:50
нехай критичний стан покину цю дитину і її тіло прийде в норму , во імя Ісуса Амінь!!!
Луцький Охайний Хлоп Показати IP 17 Лютого 2020 12:32
Боже Люди я Вас закликаю всі хто має Серце переведіть 20 або 50 гривень в кого є можливість, я сам немаю виликих коштів але 50 грн відправив цій Дитинці, всі небайдужі Всі Козаки-Волиняни всі всі я Вас прошу давайте Спасемо Маленьку Дитиночку!!!
R2-D2 Показати IP 17 Лютого 2020 15:26
Підтримав чим зміг, і всіх закликаю.
Луцький Охайний Хлоп до R2-D2 Показати IP 17 Лютого 2020 17:05
R2-D2 Дай Боже Здоров'я та всіх всіх Земних Благ вам і всій вашій Сім'ї!
Луцький Охайний Хлоп Показати IP 20 Лютого 2020 09:04
Ви знаєте Люди що мене Дивує в нашому суспільстві, це те, що коли пишуть про те як хтось створив ДТП і Машина була "на Бляхах", чи п'яні билися десь, то Коментарів буде пів Сотні, а коли Дитина Помирає, то три-чотири коментарі залишать і з них дві Людини які дійсно взяли і допомогли бідній Дитинці... Ось вам Майбутнє, ось вам Наша Культура, ось вам Наша Країна, ось вам Вишиванки... Жах Просто...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus