USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Лікаря-хабарника відпустили під заставу

5 Лютого 2013 15:41
До суду направили кримінальне провадження щодо лікаря-хабарника на Волині.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури області.

Так, прокуратура області затвердила обвинувальний акт та направила до суду кримінальне провадження щодо члена комісії – лікаря з медичного огляду водіїв та кандидатів у водії транспортних засобів Територіального медичного об’єднання Любомльського і Шацького районів.

Медичний працівник звинувачується у вимаганні та одержанні хабарів.

Хабар у розмірі 200 гривень лікар одержав за видачу громадянці направлення на медико-санітарну експертну комісію для проведення медичного обстеження і встановлення їй групи інвалідності. Ще один – у розмірі 500 доларів США – від громадянина за складання і видачу йому медичних документів для отримання посвідчення водія.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювало слідче управління УМВС України у Волинській області.
Щодо обвинуваченого судом обрали запобіжний захід у вигляді застави в розмірі 23 тисяч гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
tatarynb Показати IP 5 Лютого 2013 17:34
500 доларів США – від громадянина за складання і видачу йому медичних документів для отримання посвідчення водія БРЕД СИВОЇ КОБИЛИ пахне негарно
ййй до tatarynb Показати IP 5 Лютого 2013 22:17
як я зрозумів - для того, щоб здати іспит на посвідчення водія, необхідно було мати медичну довідку. Так ось за видачу цієї довідки (можливо в людини є певні проблеми зі здоровям, які не дають йому можливості отримати посвідчення) лікар і отримала 500 Убітих Єнотів.
Вася Показати IP 5 Лютого 2013 18:30
За 500 доларів США можна посвідчення водія на всю сімю купити ...МАЯЧНЯ !!!
ага Показати IP 5 Лютого 2013 19:40
знаючи ынформацыю можн аза 500уо купить права...
Патріот Показати IP 6 Лютого 2013 00:18
Любий лікар за любе відвідування бере від 50 до 200 грн.Що вже говорити за операції.І за це не повинен відповідати один лікар,за це має відповідати СИСТЕМА!!!
Хуйздрич Показати IP 6 Лютого 2013 11:46
Ложь
андрiй76 Показати IP 6 Лютого 2013 12:50
За 500доларів?-не знаю,а ось за500-600євро категорія"В"-цілком реально...Щоб за одну"нещасну" медичну довідку лікар просив 500$ це або брехня,або він дійсно вже"ЗАГНАВСЯ"...
100% Показати IP 6 Лютого 2013 14:45
Напевно лікар робила із хворого здорового та за свої послуги захотіла лаве, але ж цифра явна за завелика. за що й поплатилася...Хапуга ще та напевно
Маня Показати IP 6 Лютого 2013 15:38
Оцю дуцрню просто читати не хочеться.Хто їх коли садив і чи посадить? А ніколи. Лікарі всі хабарники без винятку.Але, якщо він дійсно професіонал, а не якась непотріб,що вивчилася за бабло,то дає і не жаль, якщо допомогла насправді. Аде, це що корупція вищого класу, там де дають групи- це факт.Сама стикнулася з цим, не я особисто, а мої родичі.У чоловіка інсульт, тягне ногою, погано говорить, з роботи звільнили за станом здоровя, довідку ж вони дають, що робити не можна, згинатися не можна, а групи ні.За що жити, за що лікуватися, коли йти не може. А треба грошенята за групу, от і ось недавно чоловік у віці 57 поків помер, знову два рази взяв інсульт і нема. А здорові люди знаю також таких багато мають групи. А що зробити з такими лікарями треба, хай їх Бог накаже за нас,щоб вони конали за свої гріхи. Бо перед Богом вони не відкупляться.Чому ніхто не візьметься за них, невже так важко їх перевірити, створити незалежні комісії, перевірити групників там більша половина фальшивих, куплених.За кодоронм люди сидять уже по 5 років, а тут пенсії одержують, повністю здорові, гроші заробляють.Невже важко пробити по компу де вони зараз .Ні-це система, а люди невсилі з нею боротися.Треба,бо нам буде капец,фіксувати все на камеру, шукати незалежну комісію, викривати хабарників.Дійде до того, що люди будуть самі мстити,не знатимуть ці хабарники з ким мають справу і получать по заслугам.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus