USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Літак для евакуації українців з Китаю вилетів до Уханя

19 Лютого 2020 08:15
Літак авіакомпанії SkyUp, яким з Китаю до України будуть евакуйовані 49 українців і близько 25 іноземців, вилетів із Києва о 02:50.

Про це повідомляє Укрінформ.

Зазначається, що Україна отримала дозвіл на здійснення польоту спеціальним рейсом з Києва до Уханя, Китай.

Як повідомили у пресслужбі Кабміну, літак повернеться до України 20 лютого о 8 ранку.

«Ми повністю готові до процесу евакуації громадян та відправлення літака до Уханя. Команда, яка полетить до китайської провінції пройшла відповідне навчання. Вони зможуть надавати допомогу згідно зі встановленими правилами епідемічної безпеки», – наголосила глава МОЗ Зоряна Скалецька.

Раніше повідомлялося, що літак прибуде в аеропорт Бориспіль.

Нагадаємо, евакуації не підлягають люди з симптомами гострої респіраторної інфекції. Евакуйованих з Уханя громадян, а також членів екіпажу помістять на обсервацію мінімум на 14 днів. Місце ізоляції громадян буде під цілодобовою охороною Національної гвардії та Національної поліції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Баба Ганя Показати IP 19 Лютого 2020 08:29
Відразу їх до кабміну і ВР помістити!
Анонім до Баба Ганя Показати IP 19 Лютого 2020 09:12
Може краще до помешкання президента
Ом Показати IP 19 Лютого 2020 08:49
От і нащо. Хто візьме на себе відповідальність якщо ці привезуть вірус? Ніхто бо це таке враження спеціально роблять щоб привести і знищити українців... Ті ж багато "українців" туди поїхали працювати і жити.. ми їх прості громадяни не відправляли вони самі поїхали, це їх проблеми а не держави. Краще ті 4 млн які потратять щоб привести віддали якійсь дитині на лікування...
Анонім Показати IP 19 Лютого 2020 09:22
Рятують два десятки - ставлять під загрозу мільйони українців, той хто, думає, що у нас є медицина, очевидно, ще не мав серйозних проблем зі здоров'ям
та Показати IP 19 Лютого 2020 09:40
до верховної ради помістити їх на карантин. місцеві люди санаторіїв обурюються . не хочуть жити з такою загрозою. рятують 40 .ставлять під загрозу мільйони. добре якщо все обійдеться. Медицини то нема.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus