USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Літак з евакуйованими з Уханя зробив 10 кіл над Харківщиною. Оновлено

20 Лютого 2020 08:58
Сьогодні, 20 лютого, в Україні повинен приземлитися літак з українцями та іноземними громадянами, евакуйованими через коронавірус з Китаю. МОЗ засекретив місто прибуття «через панічні настрої». А з посадкою літака відбувається незрозуміла ситуація.

Одне з можливих місць посадки – аеропорт «Бориспіль». Кореспондент «Страны» повідомляє, що в аеропорту заходи безпеки стандартні і, схоже, тут нікого не чекають. По всій території знаходиться 20 поліцейських.
Місцеві жителі пишуть, що в Бориспіль нібито вирушили колони Нацгвардії, щоб, ймовірно, зустріти евакуйованих з Китаю українському. Відео виклала місцева жителька Софія Телішевська.
Відзначимо, що на сайті «Борисполя» сказано, що літак вже приземлився.
У самому терміналі журналіст видання зробив фото, що рейс затримується. Спочатку затримка була до 8:10, потім 8:18, а потім 8:31.
Відповідно до онлайн-радару літак зробив 10 кіл над Харківщиною. За станом на 9:08 літак перестав кружляти і взяв курс на Київ.
За станом на 9:35 літак приземлився в аеропорту Бориспіль. Як повідомляося, сьогодні 48 евакуйованих укранців та 30 іноземців літак мав доставити в Україну.

Тим часом на Тернопільщині, куди в санаторій на ізоляцію мали привезти евакуйованих, місцеві жителі перекрили дорогу блоками.

Згодом стало відомо, що евакуйованих із китайського міста Ухань українців розмістять у декількох місцях дислокації, які засекретили через бурхливу реакцію громадськості.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 20 Лютого 2020 09:37
Звісно бурхлива реакція,хто ж хоче вмирати.Цих 48 людей може вбити мільйони з нашою медициною.
Ігор до Анонім Показати IP 20 Лютого 2020 16:16
Так давайте їх в люди пустимо, якщо нема де прихистити! Ненормальні люди!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus