USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Люди скаржаться, що забудовник руйнує дорогу в селі біля Луцька

22 Лютого 2023 18:37
Мешканці села Зміїнець нарікають, що забудовник, який зводить багатоквартирні будинки, здійснюючи доставку будівельних матеріалів вантажівками, руйнує дорожнє покриття.

Про це йшлося 22 лютого під час засідання сесії Луцької міської ради.

Депутатка Алла Жупанюк інформувала, що на вулиці Шкільній у селі Зміїнець ПрАТ «Луцьксантехмонтаж» проводить будівництво житлового комплексу багатоквартирних будинків.

«Цей процес супроводжується систематичними доставками будівельних матеріалів вантажними автомобілями, які рухаються вулицею, що має щебеневе покриття та м’яку ґрунтову основу. Ці автомобілі руйнують дорогу. Ця дорога неодноразового ремонтувалася. Жителі занепокоєні руйнуванням дороги й просять вирішити цю проблему, щоби не допустити повного руйнування дороги та зобов’язати забудовника відновити пошкоджені ділянки», – сказала Алла Жупанюк.

Депутатка додала, що до неї також неодноразово зверталися мешканці вулиці Журавлина у Зміїнці з проблемою руйнування дорожнього покриття, що регулярно підтоплюється.

«Нині дорога більше нагадує канали Венеції. Жителі цієї вулиці власними коштами будували та ремонтували дорогу, а також багаторазово зверталися до Луцької міської ради. Прошу відповідні структури міськради звернути увагу на цю проблему», – зазначила Алла Жупанюк.

Водночас вона висловила прохання на території населених пунктів громади облаштувати ділянки для збору сухих відходів (зрізаних гілок, листя тощо).

Депутати підтримали запити колеги.

Фото ілюстративне.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus