USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

«Дорога Львів-Луцьк ще не дозріла», - політолог і журналіст

25 Листопада 2015 11:24
Політолог, директор Центру політичного аналізу «Стратагема», шеф-редактор порталу «Хвиля» Юрій Романенко радить їхати зі Львова до Луцька чи навпаки трасою М06 (атомобільний шлях Київ-Чоп, - ХЛ), а потім все ж звертати на Дубно.

Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбуці.

«Ні, звичайно, п’ять-шість годин, як раніше, їхати не довелося. 150 км вклався більш ніж за 2,5 години. Дорога в українському стилі. До Радехова - 80-90. Перед Радеховом і після нього - частина відремонтованої дороги, яка раніше була «танкодромом». Роботи йдуть і зараз. Зважаючи на те, як роблять дороги у Туреччині, Польщі, Словаччині, можу сказати, що робота не кипить», - йдеться у повідомленні.

Зі слів Романенка, центр Радехова виявився таким же розбитим, як і був.

«Жителі Радехова! Мені важко зрозуміти, як ви могли чотири рази підряд вибирати одного і того ж мера Ніну Загиней, яка не змогла вам за 20 років зробити хоча б одну центральну дорогу», - написав політолог.

«Думаю, при товариші Сталіні її б обов’язково розстріляли разом з головою місцевого райавтодору», - додав він.

Як зазначив Юрій Романенко, на місцевих виборах 2015 року у Радехові переміг представник БПП «Солідарність». Однак, зважаючи на дорогу, поки нічого не змінилося.

Своєю чергою, Міністр інфраструктури України Андрій Пивоварський особисто запевняв Романенка у тому, що гроші на ремонт 1,5 км дороги у бюджеті Радехова є, але вони не були освоєні за 2015 рік.

«Не потрібні йому (Радехову, - ХЛ) потоки транспорту, зате в містечку полюбляють скаржитися на безробіття і безнадійність. Особливо готично у «вбитому» Радехові дивиться храм. На центральній вулиці можна втопитися у ямі, а храм підсвічується. Все в порядку з духовністю має бути у лайні», - обурився журналіст.

Зі слів Романенка, після Радехова, як і до нього, десять кілометрів хорошої траси.

«Правда, головне посеред ночі не згубити її, бо розмітки немає. Тому на черговому повороті можна полетіти не туди. А потім знову починаються ями та горби», - йдеться у повідомленні.

Ближче до Луцька дорога знову стає кращою, а останні 30 кілометрів - майже задовільною.

«Поодинокі горби в центрі вносять здорове оживлення в рух. Тут буде важко заснути за кермом. Голова повинна працювати. Тим більше, що треба уважно дивитися, щоб який-небудь кінь не виліз на дорогу. Кінь у прямому сенсі слова. Без відбивних знаків на возі та з нетверезим господарем, який вирушив шукати сенс життя в морозній ночі і не хвилюється щодо своєї чи чужої безпеки», - написав Романенко.

Тому політолог радить тим, хто цінує свій час, їхати трасою М06, а потім звертати у Дубно.

«220 кілометрів ви проїдете за 2,5 години. Сама ж дорога Львів-Луцьк ні морально, ні фізично ще не дозріла, аби обслуговувати вас без хорошого удару на захист днища», - зазначив Юрій Романенко.

Нагадаємо, міністр інфраструктури Андрій Пивоварський перевірив, як іде ремонт однієї з найбільш "вбитих" доріг країни Луцьк-Львів.

Своєю чергою, директор департаменту інфраструктури та туризму Волинської ОДА Іван Мирка зазначив, що «їхати до Львова через Дубно вже немає сенсу».

А Міністр інфраструктури України Андрій Пивоварський заявив, що замість проблемної дороги «з'явилася європейської якості автострада».

Голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка повідомив, що на території Львівщини ремонт траси Львів-Луцьк завершили.

У ЗМІ повідомлялося, що ремонт траси Луцьк-Львів дійде до Волині.

Нагадаємо, голова Волинської ОДА Володимир Гунчик зазначив, що завершити тендерні процедури та визначити умови договору планують до завершення холодів. Розпочати роботи планують у 2016 році, а завершити – до жовтня 2016 року. Він наголосив, що потрібно звернути увагу на те, щоб під час виконання робіт «не кидали асфальт у воду» та окрім оновлення дорожнього покриття були зроблені з’їзди, зупинки, облаштоване освітлення.

Сегодня решил рискнуть ходовой и поехал по трассе Львов-Луцк.Свидание спустя 8 лет было таким.....Если вы любитель о...

Posted by Yuriy Romanenko on 24 ноября 2015 г.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
постійний читач Показати IP 25 Листопада 2015 11:37
Шановна редакція уважніше придивляйтесь до авторів яких публікуєте! Юрій Романенко - проросійський критик (троль)!
Анонім до постійний читач Показати IP 25 Листопада 2015 12:36
Ти прав, бо Юрій Романенко дійсно проросійський троль! Він бажає щоб Україна лишилася без класного полігону для іспитів новітних всюдихідів. Скільки при цьому бабла лишиться Волинь!
Анонім Показати IP 25 Листопада 2015 12:04
Неправда. Юрій Романенко - вболіває за простого українця. Так, він у своїх критикує підлі кроки влади. А ти, я розумію, називаєш тролями усіх, хто критикує політику шоколадного зрадника Порошенка?
постійний читач до Анонім Показати IP 25 Листопада 2015 12:36
Почитайте в архівах, кому підігрував той Романенко! За якого українця він вболіває, східного?! Він при любій нагоді старається завжди очорнити західноукраїнські землі!
Анонім до постійний читач Показати IP 25 Листопада 2015 12:58
Весьма похоже на то, что ты убежден в том, что если сто раз сказать "халва", то во рту станет сладко.
Хлоп до постійний читач Показати IP 25 Листопада 2015 14:08
Схожість траси Львів-Луцьк із Донецьк-Луганськ через Дебальцево є підігруванням кому?
Анонім до Хлоп Показати IP 25 Листопада 2015 15:35
Да он в Донбассе давно не бывал. Трасса Донецк - Луганск через Дебальцево уже восстановлена полностью. Следовательно, катись по ней со скоростью, какую ты хочешь иметь.
12-34 Показати IP 25 Листопада 2015 12:22
Троль, не троль. Правду сказав! Мера Радехова і Стоянова, а також посадовців з райради і автодору треба на нари після службового розслідування і проф непригодності. Існує де-кілька потужних підприємств в регіоні, відповідно частину податків з року в рік можна було виділяти на дороги. Позорище! Ворюги! Одного хоч би кувшинорилою пикою просунути кілометр по тих ямах! (боляче за елементарні речі)
Дописувач Показати IP 25 Листопада 2015 12:39
Шановні, Романенко не правий, дорога з Луцька до Львова зараз нормальна! Я такої класної в тому напрямку за останніх 25 років ще не бачив!
ЛУЧАНИН до Дописувач Показати IP 3 Грудня 2015 04:03
Що ви таке пишите?Яка нормальна дорога?Нормальна-там де зробили!а скільки ще не зробленої?Буде нормальною коли її повністю зроблять!А наразі зроблено лише 40км.А відстань від Луцька до Львова 140км.Ще робити і робити!ще цілих 100км!
Дописувач Показати IP 25 Листопада 2015 12:41
І не слухайте якогось, Романенка, немає потреби вже ніякої їхати через Дубно!
роберт Показати IP 25 Листопада 2015 12:50
романенко пише правду. але було б краще якби він писав її українською . ну це деталі а що стосується доріг то тут все взаємозвязано тобто менше краде начальство краще їдемо більше краде погано їдемо . а що стосується дороги луцьк-львів то там кажуть довго сперечались де чия частина траси чи львівської обл чи волинської .результат замість дороги- напрямок.
Анонім до роберт Показати IP 25 Листопада 2015 18:31
В отличии от тебе он предпочитает на курочить украинский язык. Поэтому и пишет на том языке, на котором разговаривает.
Хлоп Показати IP 25 Листопада 2015 12:51
Взагалі то буде розумним свідомим українцям їхати через Радехів та перевірити, чи пройдуть там російські танки на Львів. Пане Мирка, тільки чесно, Ви самі їхали розрекламованим Вами шляхом? Проблеми в дурнях та дорогах не тільки в Росії...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus