USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

ЛПЕ дозволили самостійно відстоювати власні інтереси у суді

27 Березня 2019 16:23
КП «Луцьке підприємство електротранспорту» просить депутатів затвердити зміни до статуту, згідно із якими підприємство зможе самостійно відстоювати власні інтереси у суді.

Про затвердження статуту ЛПЕ в новій редакції стало відомо під час засідання чергової 55-ї сесії Луцької міської ради сьогодні, 27 березня.

Так, до депутатів звернувся генеральний директор КП «Луцьке підприємство електротранспорту» Володимир Пуц.
Він розповів, що в новій редакції статуту ЛПЕ передбачене створення нового виконавчого органу – ради підприємства. Зі слів очільника комунального підприємства, це робиться для того, щоб представляти інтереси ЛПЕ в усіх судових інстанціях.

«Це дозволить підприємству самостійно захищати свої права без залучення адвокатів у всіх випадках: коли підприємство виступає позивачем, відповідачем або третьою особою. Тим паче, судових справ у нас вистачає, а адвокати - це додаткові витрати. Раніше в нас був голий статут, а тепер разом з юристами ми його доповнили», - звернувся до депутатів головний «тролейбусник» Луцька.

Таку ініціативу луцькі депутати у більшості підтримали.

Разом із тим обранці громади проголосували за внесення змін до уже існуючого статуту. Зокрема, депутати проголосували «за» те, щоб генерального директора можна було звільняти лише за рішенням засновника. Цю пропозицію також у більшості підтримали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus