USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.90

ЛуАЗ створює гібридні машини

26 Вересня 2011 11:50
Спільно із російськими партнерами корпорація «Богдан» розвиває виробництво першого в Україні гібридного автобуса.
Про це інформує прес-служба ДП «Автоскладальний завод №1» АТ «АК «Богдан Моторс».
Зовсім новим в українському автомобілебудуванні є виробництво гібридних тролейбусів, адже у містах трапляється чимало таких моментів, коли не можна продовжити маршрути через відсутність ліній. Щоб прокласти їх на десятки кілометрів, потрібні великі кошти. Дешевше вийде придбати нові гібридні тролейбуси. Тому луцькі автомобілебудівники приділяють значну увагу та виділяють кошти для створення гібридного міського транспорту. Задля цього розроблена програма розвитку – це постачання на європейські ринки нових моделей автобусів і тролейбусів, гібридних автобусів, електробусів.
«Замовлення на них ми вже отримали від Севастополя і Рівного. Думаю, такі замовлення ми матимемо і в Європі. Дуже перспективним, з поглядом на п’ятдесят років вперед, є для нас російський ринок, який я називаю ринком №2 після нашого, вітчизняного. Ведемо низку переговорів. Сертифікували в Росії наші автобуси і тролейбуси. Зараз спільно з російською компанією працюємо над виробництвом гібридного автобуса за їхнім замовленням», - каже віце-президент корпорації «Богдан» Володимир Гунчик.
До слова, корпорація «Богдан» виграла тендери на поставку техніки у Полтаву, Вінницю, Луганськ. За словами Володимира Гунчика, вже наприкінці нинішнього року компанія планує домовлятися із міським головою Луцька Миколою Романюком про серйозне оновлення тролейбусного парку обласного центру.
«Знайдемо для цього прийнятні умови, адже місто, у якому діє таке підприємство, повинно скористатися його можливостями», - переконаний віце-президент.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Fantom Показати IP 26 Вересня 2011 12:07
Та кому в Європі потрібні ваші корита ? виграли тендер ? з одним учасником ?
Fantom Показати IP 26 Вересня 2011 12:20
Та кому в Європі потрібні ваші корита ? виграли тендер ? з одним учасником ?
Павло до Fantom Показати IP 26 Вересня 2011 14:51
От почитаєш такі коменти і зразу видно "щирого УКРАІНЦА" аби тільки свого виробника лайном обляти! Тупа совкова ментальність! Купуйте українське і буде вам щастя!
олена Показати IP 26 Вересня 2011 13:32
класний автобус,і ніяка це не корита а ти що думаєш в Європі то що автобуси золоті їздять,помиляєшся....
VSC Показати IP 26 Вересня 2011 15:25
"такі замовлення ми матимемо і в Європі" - ну-да, ну-да, только кто вас там ждет. Рассмешили.
Ніна до VSC Показати IP 26 Вересня 2011 16:56
Нє, ну чо. Албанія, Румунія, Косово...
VSC до Ніна Показати IP 26 Вересня 2011 21:35
Они скорее возьмут немецкий хлам.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus