USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лучан запрошують на безплатні WorkShop-гуртки

20 Квітня 2017 18:36
У Луцьку проводяться безкоштовні WorkShop-гуртки з англійської, гітари, барабанів, танців та графічного дизайну, дитячі заняття та зустрічі для молоді.

Для усіх охочих ВОГО «Ми плюс» проводить гуртки, які є безкоштовними, з професійними викладачами, які доступно та легко викладають свій предмет.

Все що необхідно це зателефонувати за номером 063 86 21 029, або ж прийти в приміщення на вул. Будівельнків, 11.

Організатори гуртків обіцяють теплий прийом охочим відвідати заходи, зустрінуть, пригостять чаєм чи кавою та дадуть інформацію щодо воркшопів.

Також для дітей щосуботи о 12:00 проходять заняття, де вивчається англійська, розглядаються біблійні історії про створення світу та інші. Крім того, будуть майстер-класи з рукоділля, танців чекають на дітей віком від 4 до 12 років і це все також безкоштовно.

А якщо ж більше ніж 12 років, можна приходити на «Encourage Groupe» з ведучою вокального шоу WMA Інною Марчук.

Актуальні теми, які цікавлять молодь та підлітків, піднімають за чашкою смачного чаю. А також кожен має можливість поділитись тим, що турбує та отримати відповіді.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus