USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Вже сьогодні – арт-шоу «Ніч у Луцькому замку»

8 Вересня 2018 10:49
8 вересня 2018 року в рамках заходів з відзначення 933-ї річниці міста Луцьк вдесяте відбудеться феєричне дійство - арт-шоу «Ніч у Луцькому замку», повідомляють організатори.

Тільки у ніч з 8 на 9 вересня у Луцькому замку можна стати учасником Європейського Саміту, гостем княжого граду, надихнутись атмосферою середньовіччя.

"Королівський оркестр та зірки європейського рівня! Минуле і сучасне! Велич та краса! Легенди, що надихають!" - усе це обіцяють організатори.

Початок шоу о 21 год.

У рамках заходів з відзначення 933-ї річниці міста Луцька з 8 на 9 вересня у Луцькому замку магію ночі творитимуть: королівський оркестр «Harmonia Nobile», квартет тенорів «Tenors Belcanto», симфонія балету «Paquita», оркестр «LUMOSOrchestra».

А вже після опівночі, під покровом міріади зірок та іллюмінацій, для всіх гостей Луцького замку виступить неперевершений український електронний гурт «ONUKA» !

«Onuka» — спільний проект відомого українського саунд-продюсера та музиканта Євгена Філатова (TheManeken) і Нати Жижченко. Музика гурту — це органічний мікс електроніки, актуальної поп-музики та української етніки. Перший сингл гурту «Look» вийшов у 2013 році й з того моменту дискографія поповнилася студійним альбомом «Onuka» (2014) та 5-трековим EP «Vidlik» (2016).


2016 року у Києві ONUKA з Національним академічним оркестром народних інструментів (НАОНІ) представили спільну програму, з якою зібрали повні зали у найбільших містах України. У 2017 році ONUKA стала спеціальним гостем EurovisionSongContest, після чого «Vidlik» очолив електронні чарти iTunes у Британії, Австралії, Франції, Німеччині та інших країнах. 2017 рік — європейський тур, колаборація з DeepForest та численні нагороди від видань та музичних премій. У березні цього року гурт презентував свій другий повноформатний альбом «Mozaїka".

Місце проведення: Луцький замок, вул. Кафедральна, 1.

Організатор – Луцька міська Рада, за підтримки Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
мммм Показати IP 8 Вересня 2018 12:11
яка ціна білета ?
Свідомий Показати IP 8 Вересня 2018 17:58
600 грн.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus