USD 39.35 39.65
  • USD 39.35 39.65
  • EUR 39.57 39.70
  • PLN 9.80 10.00

Лучанам дошкуляє холод у міських маршрутках

9 Лютого 2017 10:38
Городяни скаржаться на недотримання температурного режиму в міських маршрутках.

Про це стало відомо під час телепередачі «Відкрите місто» на каналі «Нова Волинь» за участю першого заступника Луцького міського голови Тараса Яковлева, 9 лютого.

Так, до студії зателефонував лучанин, який поскаржився на холод в маршрутках.

«Чи контролює хтось температурний режим в маршрутках? Щодня доводиться їздити транспортом і в більшості маршруток - тільки один обігрівач за кабіною водія, а в деяких взагалі немає. В задніх частинах маршруток обігрівачів немає. На це реагує хтось? За півгодини можна так замерзнути, що дорога тільки в лікарню», - розповідає чоловік.

У відповідь Тарас Яковлев сказав, що досі про таку проблему не чув.

«Нам інколи казали, що холодно в тролейбусах, ми тут ситуацію поправили і відреагували. З приводу маршруток… візьмемо до уваги. Направду це питання ми ніколи не контролювали, але, думаю, знайдемо спільну мову з перевізниками», - зазначив він.

Нагадаємо, луцькі перевізники відстоюють ціну квитка у 5 гривень з пасажира. Вони переконують, що через кілька тижнів вартість палива виросте до 23 гривень, та заявляють, що в таких містах як Київ та Тернопіль вартість проїзду вже підняли, тож Луцьк – на черзі. Щоправда, до прикладу, у Тернополі ціна зросла на 1, а не 2 гривні. Натомість депутати міськради не погоджуються з такими аргументами. А городяни ледь не щодня скаржаться на незадовільну якість перевезень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Кастрюлька Показати IP 9 Лютого 2017 11:17
коментар було видалено
Ляшко Показати IP 9 Лютого 2017 11:55
Там не тільки холодно а ще й накурено бо водії на кінцевих зупинках курять прямо в салоні маршруток скотиняки!
666 Показати IP 9 Лютого 2017 13:07
І правду холод страшенний, вікна замерзають, важко орієнтуватись. Маршрутки вже більш ніж пів року ходять не по розкладу. І за це все коштуватиме 5 гривень, тут і 3 забагато!!!
Саша Показати IP 9 Лютого 2017 15:15
Скоро весна .І долар по 30 проізд по 6 гр
Пасажир Показати IP 9 Лютого 2017 16:16
А ще дошкулає дебільне радіо

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus