USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Лучанам подарують день безплатних екскурсій

20 Вересня 2011 17:29
Луцька міська рада запрошує городян масово відсвяткувати День туризму, який відзначатимемо 27 вересня – лучанам пропонують низку безплатних розваг для популяризації туристичних перлин міста.

Про це повідомляє відділ інформаційної роботи Луцької міськради.

Цьогорічний День туризму в обласному центрі проходитиме під гаслом «День відкритих дверей та відкритих можливостей». Загалом заходи заплановані на кілька днів. Проте основні з них відбуватимуться саме 27 вересня. Цього дня буде безкоштовний вхід у Луцький замок, підземелля Кафедрального костелу св. Петра і Павла, музей Волинської ікони, Волинський краєзнавчий музей, Художній музей, Волинський регіональний музей українського війська та військової техніки.

Частина заходів відбуватиметься у центральній частині міста та Центральному парку культури і відпочинку імені Лесі Українки. Відбудуться ярмарок туристичного спорядження, виставка дитячих робіт «Луцьк моїми очима», виставка «Гривня незалежної України – 15 років», фотовиставка «Пізнай світ».

Дивуватиме лучан й театралізоване дійство «Від козацької доби до Другої світової війни», яке відбуватиметься у Волинському регіональному музеї українського війська та військової техніки, що вулиці На Таборищі,4.

Також буде організовано низку безкоштовних екскурсій у Художньому музеї міста Луцька, у Волинському краєзнавчому музеї, у підземеллі Кафедрального костелу святих апостолів Петра і Павла.

Оригінальними будуть і театралізована екскурсія «Занурення у Середньовіччя» та «Історія однієї вулиці. Монастирська дорога». Вперше буде організовано англомовну екскурсію «Ancient Lutsk». А в Луцькому замку для сміливців відбудеться майстер-клас зі скелелазіння.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
прохожий Показати IP 20 Вересня 2011 17:41
за таке то дякуємо, але ж можна зробити у вихідний день , а не в робочий. чим думали?
Ласковая Показати IP 20 Вересня 2011 17:49
Да. Буду сидіти на роботі і представляти куди би я могла з дитиною сходити.
Поліна Показати IP 20 Вересня 2011 17:54
Насмішили
Поліна Показати IP 20 Вересня 2011 17:54
Я рада
kozak Oleg Показати IP 20 Вересня 2011 20:30
мда, дійсно могли б зробити і вихідний день, але мені ещ краще - менше народу буде, після пар хочу завітати в підзмемелля - ні разу ще не був !
Роман Показати IP 21 Вересня 2011 10:51
Підземелля дійсно прикольне. Був там пару разів. І кожний раз там шось нове відкопували. Моторошно і прикольно одночасно. Раджу
Лучанка Показати IP 21 Вересня 2011 12:18
Все зроблено СПЕЦІАЛЬНО!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus