USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.08

Лучанка дорогою до пологового народила сина

1 Травня 2024 17:32
27-річна лучанка народила дитину просто в автомобілі.

Про це повідомив Рівненський обласний центр екстреної медичної допомоги.

28 квітня на лінію 103 зателефонував чоловік. Він повідомив, що його дружина народжує в автомобілі по дорозі до пологового будинку м. Луцьк, в якому перебуває на обліку.

За словами чоловіка, вони родом з Волині. Того дня перебували на Рівненщині у справах і у його дружини розпочалася родова діяльність.

Бригада Демидівської підстанції ШМД у складі фельдшерки Лариси Антонюк та водія Олександра Микитюка виїхала на зустріч пацієнтці, яка чекала на них у с. Боремель. На момент приїзду «швидкої» у жінки на руках вже було немовля.

Медики негайно оглянули пацієнтку та її сина.

Жінка розповіла, що у неї був 38-39 тиждень вагітності і це її вже другі пологи.

Читати ще: Діти викликали швидку: 48-річна волинянка народила вдома восьму дитину

Бригада «екстренки» провела первинний догляд та надала необхідну медичну допомогу новонародженому відповідно до протоколу. Також фельдшерка оглянула породіллю. Жінка скарг не висловлювала.

Бригада «екстренки» доставила пацієнтку з немовлям у задовільному стані до пологового будинку м. Луцьк, де на них вже чекав медперсонал.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus