USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Лучанка, яку затримали з мертвим немовлям в пакеті, має ще 2 дітей: подробиці інциденту. Відео

17 Жовтня 2020 13:35
26-річна лучанка, яка ходила містом з мертвим немовлям в пакеті, переконує, що дитя було мертвонароджене. Дівчина сама виховує ще двох дітей, допомагає їй в цьому батько, який про вагітність нічого не знав.

Про це йдеться в сюжеті ТРК Аверс.

Речниця головного Управління національної поліції Волині Ольга Бузулук каже, що на гарячу лінію 102 зателефонувала жінка та повідомила, що знайшла мертве немовля. Втім каже, коли вже слідчо-оперативна група приїхала на місце вона поводила себе дивно:

«В неї була підозріла поведінка і коли їхала з поліцейськими до відділку вона зізналася, що це її дитина. Народила вона її вчора мертвою, але це визначить експертиза, куди направлений труп дитини. З жінкою працює слідство».
Журналісти знайшли квартиру, в якій мешкала жінка разом з батьком та двома малолітніми синами 5 та 6 років. Ніхто навіть не підозрював, що вона вагітна.

Батько жінки каже, що доглядав за дітьми, забирав їх із садочка та чекав, коли донька прийде з роботи. А працювала вона в одному з супермаркетів Луцька та жила без чоловіка:

«Я не знаю, я щойно приїхав, я ночував тут з двома синами. Я поїхав, все було нормально. А вона вагітна була? Я що знаю. Я не питав».

Цікаво, що сусіди нічого не знають про жінку. Мовляв, раніше тут жили квартиранти, а вона приїхала нещодавно, лише пів року тому.

Нині слідство триває. Правоохоронці ще не визначили, за якою статтею кримінального кодексу нестиме відповідальність жінка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
янеробот Показати IP 17 Жовтня 2020 13:56
чому Бузулук ще не звільнили?
Лучанка Показати IP 17 Жовтня 2020 14:09
А Бузулук що знову працює як нівчому не бувало після інциденту чоловіка?!!!)))) ммдааа , наша країна котиться у прірву
так таки так до Лучанка Показати IP 17 Жовтня 2020 14:40
такі як бузулук та іі чоловік не тонуть і ніхто іх не покарає!і совість іх не мучить -бо в таких вона відсутня! ідуть по трупах !
Анонім Показати IP 17 Жовтня 2020 16:06
Обдовбаний батько нічого не знав, не бачив ,не питав, не чув, не їв, не спав....паморок якийсь.
Олексій Показати IP 17 Жовтня 2020 20:44
Жінку посадять, хоч, скоірше всього, після пологів вона просто себе не контролювала. А Бузулук і далі працює, хоч має кров на руках. Хіба є в цій країні справедливість?
Бузулук Показати IP 18 Жовтня 2020 18:50
А що їй! Вона ж прес секретар! Інша б з Луцька виїхала б, а вона кожен день по телевізору буде язиком своїм тріпатися. І на новій джеті їздити! Цікаво де нову машину взяла ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus