USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Лучанка торгувала сурогатом з гаража і залякувала людей, щоб мовчали

18 Листопада 2017 12:08
Власницю одного з гаражів у Луцьку на проспекті перемоги викрили на продажі сурогату.

30 літрів рідини прозорого кольору виявили інспектори департаменту муніципальної варти в одному із металевих гаражів, які демонтовували на проспекті Перемоги, 25 під час планових робіт з очищення міста від незаконно встановлених об’єктів.

Про це повідомляє у Фейсбуці Департамент Муніципальної Варти Луцької міської ради.

За свідченнями сусідів з даної конструкції приторговують сурогатом вже більше року, а власниця просто людей залякала, щоб ті мовчали. Загалом в четвер за цією адресою муніципали демонтували три металеві конструкції. Вони знаходились на прибудинковій території без дозвільних та правовстановлюючих документів.

Інспектори департаменту муніципальної варти Луцька діяли на підставі рішення виконавчого комітету Луцької міської ради від 07.09.2016 року за №540-7.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ГПЗ Показати IP 18 Листопада 2017 14:28
На базарчику ГПЗ торгують сурогатом роками. Участковий все покриває. Вже не один від цієї горілки помер і нічого дальше торгують. Головне, що в півціни від магазинноі і люди куплять.
Анонім Показати IP 18 Листопада 2017 18:50
Алкоголепійці-самовбивці

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus