USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

За місяць лучани менше скаржилися на перевізників

25 Вересня 2018 10:26
За останній місяць зменшилася кількість скарг лучан щодо міських перевізників.

Про це йшлося під час оперативної наради в Луцького міського голови 25 вересня.

Як повідомила директорка ЦНАПу Лариса Карпяк, за останній місяць на групу оперативного реагування надійшло 62 звернення, що стосувалися роботи маршрутних автобусів. Також ще 16 повідомлень були викликані неналежним рухом тролейбусів у місті. Всі звернення були опрацьовані та передані перевізникам чи підприємству електротранспорту.

Як наголосив виконувач повноважень Луцького міського голови Григорій Пустовіт, зважаючи на те, що це дані за місяць, можна простежити позитивну тенденцію щодо зменшення кількості скарг на перевізників. Він, однак, наголосив, що кількість зауважень все одно залишається значною.

«Перевізники говорили, що низька вартість проїзду. Ми підняли вартість і бачимо, що добре не стало. Ми не маємо і тижня без проблем… Кожне зауваження, кожен дзвінок має бути належно сприйнятий і вимагає пояснення. Люди не повинні страждати через неякісну роботу наших перевізників. Так, тенденція позитивна, але результат нас поки не влаштовує», – наголосив Григорій Пустовіт.

Він закликав перевізників шукати шляхів усунення проблем.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Скептик Показати IP 25 Вересня 2018 11:29
Напевно, стомились. Маршрутки краще не їздять...
Як до Скептик Показати IP 25 Вересня 2018 12:12
де. Не скажіть. Наша 31(тьфу-тьфу-тьфу) їздить зараз, то не порівняти з тим жахом, що було раніше.
Василь до Як Показати IP 25 Вересня 2018 13:04
Тепер жах на маршруті №1. Перевізник - "Санрайз"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus