USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.55

Лучани можуть повідомляти показники та сплачувати за воду онлайн

11 Травня 2018 11:42
Шість способів передачі показників лічильників обліку спожитої води презентували представники «Луцькводоканалу»: тепер споживач зможе контролювати свої рахунки та оплачувати їх онлайн з будь-якої точки світу, не витрачаючи часу на черги чи спілкування з операторами по телефону.

Про це йшлося під час прес-конференції КП «Луцькводоканал» стосовно ускладнень з подачею актуальних показників лічильників та проведення розрахунків населенням за надані послуги 11 травня.

Як зауважив перший заступник директора КП «Луцькводоканал» Віктор Гуменюк, протягом останніх двох місяців спостерігається активність споживачів. Обов’язком надавача послуг є формування розрахункового документа. Наразі споживач може самостійно надавати показники, а якщо показник він не подав, цей показник визначає надавач послуг на основі інформації про 12 останніх розрахункових періодів.

Актуальним є питання передачі показників лічильників. Отже, підприємство, як і «Волиньобленерго», забезпечило електронні кабінети для споживачів, через які ті зможуть протягом хвилини передати показники лічильників онлайн з будь-якої точки світу та навіть оплатити їх без комісій.
Для того, щоб зареєструватися в особистому кабінеті, достатньо кількох хвилин: потрібно обрати населений пункт та надавача послуг, ввести код своєї вулиці, номер будинку та квартири, розділивши їх нижнім пробілом. Наприклад, для адреси вулиця Конякіна, 1,1 це виглядатиме таким чином: 0200_1_1. Люди, які отримують субсидію, що покриває все споживання, вказуватимуть, що платежів не було та вказуватимуть номер лічильника. Також абонент вказуватиме телефон та електронну адресу, щоб з ним можна було сконтактувати у разі потреби.

За послуги можна буде сплатити онлайн, а до особистого кабінету споживач зможе додавати не лише власний рахунок, а й адреси родичів чи друзів, контролюючи і оплачуючи велику кількість рахунків.

Другим способом повідомлення показників буде дзвінок на номер кол-центру: у квітні існували певні проблеми через завантаженість лінії, а тепер лінію вдосконалять, зробивши багатоканальною з голосовим меню.

Третім способом є передача показників за допомогою смс-повідомлення у певному форматі, четвертим – передача показників через мережу Viber, де можна просто надіслати фото лічильника, вказавши адресу, п’ятий спосіб – надсилання показників на електронну пошту «Луцькводоканалу», шостий спосіб – заповнення короткої анкети, яку можна залишити у двох скриньках для збору показників у будівлях підприємства на вулицях Дубнівській, 26 та Січовій, 16.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
свг Показати IP 11 Травня 2018 15:45
нерозумію до чого вся ця каша. є в людини лічильник. зняв показники зайшов у відділення банку заплатив і все.а тут звониш передаєш приходиш платити а вплатіжці немає нарахування водоканалу. це що когось потрібно влаштувати на роботу?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus