USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Лучани п­росять освітлити одну з центральних вулиць

5 Грудня 2019 19:37
Вулицю Ярощука, яка сполучає меморіал із головним корпусом СНУ імені Лесі Українки, потрібно належно освітлити.

На це на платформі «Відкрите місто» звернула увагу Наталія Кліментович.

«Поряд будинків на вулиці Ярощука №21, 22, 24, 25 та навпроти гуртожитку №3 на вулиці Ярощука, 30 ліхтарі не освітлюються довготривалий період часу. Тобто ніколи не освітлюються 4–5 стовпів. Односторонні світильники, розташовані на стовпах, освітлюються дуже тускло», – зазначила жінка.

Вона звернула увагу, що багато мешканців, зокрема й дітей, «зазнають значних труднощів, повертаючись до своїх домівок у вечірній час неосвітленою (темною) вулицею».

«Це основна дорога від Музею волинської ікони до меморіалу «Вічна слава». Ліхтар або прожектор – це основна складова вуличного освітлення. Рівень комфорту для пішоходів залежить від того наскільки ясно на вулиці у вечірній чи нічний час. Виклик аварійної служби чи швидкої допомоги теж є великою проблемою, так як погано видно номери будинків», – вказала Наталія Кліментович.

І закликала відновити освітлення в найкоротший термін та забезпечити належне функціонування об’єктів зовнішнього освітлення.

Її звернення передали на опрацювання в департамент ЦНАП і КП «Луцьксвітло».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Назар Розмірський Показати IP 5 Грудня 2019 21:10
Давно пора, я там живу, завжди темно
Анонім Показати IP 6 Грудня 2019 08:54
Взагалі місто освітлюється дуже-дуже погано, навіть в центрі дай Бог в половину сили горять ліхтарі. Може із-за того і стільки аварій?
Ага до Анонім Показати IP 6 Грудня 2019 10:33
Кошти виділяються тільки на перейменування.
Анонім до Ага Показати IP 6 Грудня 2019 10:47
чи на премії чиновникам? Нумо загляньте у декларації НАЗК по знайомих прізвищах чиновників. Яким же буде ваше здивування

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus