USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Лучани просять пустити тролейбус із Соборності на Львівську та відновити маршрут № 7а

2 Липня 2022 10:54
У Луцьку пропонують передбачити зміни в русі громадського транспорту. Містяни просять створити тролейбусний маршрут, який курсував би на вулицю Львівську через проспект Соборності, а також відновити автобусний маршрут №7а та тролейбусний №10.

Як зазначила на сайті Єдиної системи місцевих петицій Дарина Іванова, в місті необхідно запустити в прямому та зворотному напрямках тролейбус на вулицю Львівську через проспект Соборності.

Підтримати її пропозицію можна тут.

Натомість Володимир Корнійчук запропонував відновити автобусний маршрут №7а.

«Пропоную відновити маршрут №7а і змінити його назву з «Міжрайбаза – «КХП №2» на «с. Підгайці – Міжрайонна база». Він мав би курсувати через проспект Волі, вулиці Рівненську, Окружну (дачний масив «Маяк»), Дубнівську (об'їзна)», – зазначив автор петиції.

Проголосувати за цю петицію можна за посиланням.

Також чоловік просить відновити тролейбусний маршрут №10: «Прошу підтримати петицію щодо тролейбусного маршруту №10 «Володимирська – Залізничний вокзал». Оскільки немає великого автобусного чи тролейбусного сполучення між вулицею Володимирською і районом залізничного вокзалу, прошу відновити цей тролейбусний маршрут. Він дуже потрібний для жителів вулиці Володимирської».

Підтримати цю пропозицію лучани можуть тут.

Читати ще: Лучани просять відновити рух тролейбуса №11 і змінити маршрут автобуса №22

Нагадаємо, мешканці села Княгининок під Луцьком нарікають, що не можуть дістатися до обласного центру. Крім того, що маршрутка №22а заїжджає до їхнього мікрорайону лише вранці та ввечері, останнім часом не робить і цього. Цей маршрут єдиний, що курсує до мікрорайону Кам’янка села Княгининок.

Як ми писали раніше, внести зміни пропонували до схем маршруту автобуса №22а та автобуса №26.

Також у Луцьку просили відновити низку тролейбусних маршрутів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Якшо пес не має шо р Показати IP 2 Липня 2022 12:39
А оті автори петицій свої вимоги формують хоча би на підставі якихось техніко-економічних розрахунків, досліджень, обгрунтувань, експертизи ? Чи ми отут з кумою на дачі порадились ... , і шо віжу - то пою ! В європейських країнах за дурні пропозиції, за відволікання від роботи працівників органів влади передбачена адміністративна відповідальність !
Уася до Якшо пес не має шо р Показати IP 2 Липня 2022 15:26
Хай "автори петицій" - спробують знайти перевізника на такі маршрути. Щодо тролейбуса - він також не повинен повітря возити.
лучанин до Уася Показати IP 2 Липня 2022 23:22
громада оплачує і вирішує,якщо потрібно громаді ,щоб тролейбус повітря возив так і має бути,а ти свої грощі рахуй,за тролейбус не переживай,умнік
Ната до Уася Показати IP 4 Липня 2022 11:55
А що мають робити люди які живуть на виїздах з міста, а на роботу добиратися треба кожен день чи навпаки живуть в центрі а працюють в чорта на кулічках, про це ви подумали ? Я за всі роки праці в садку на вул. Корольова ( це навіть далі ніж цукровий завод ) всього разів з 3 їздила тролейбусом на роботу і то від самого універмагу і раз 6 по - королівський з Волі до самої роботи, було обрадувалася що такий маршрут, є як його взяли і зняли взагалі. Це що комфортне сполученні і все для комфорту лучан робилося ???? Значить лучанам треба плюнути на ті сполучення, купити мопед, літом велосипед і з великої колокольні дивитися на тролейбуси та маршрутки по 14грн. Особисто я змінила роботу і вже практично не користуюся ні маршрутками, ні тролейбусами чому безмежно рада, а на дачу літом велосипедом їду. Місто для людей!!!!
псу до Якшо пес не має шо р Показати IP 2 Липня 2022 15:46
Було купа маршруток з 33 на Львівську, за маршрути боролися, тоді це було економічно вигідно. а для тролейбусів раптом стало не вигідно? Може це власник 19 маршруту пише? Чи 24-го?
Ната до Якшо пес не має шо р Показати IP 4 Липня 2022 11:43
Перепрошую але місто повинно робити так щоб люди які в ньому живуть жили в комфорті, а не по пів години чекали 1 автобус чи тролейбус. Є люди які живуть далеко від центру або працюють далеко від дому і виникає питання чому вони не можуть попросити переглянути різні варіанти сполучення ? Особисто я їх розумію так як з проспекту Волі мені приходилося їздити на роботу і в район цукрового, а це 25 хвилин на маршрутці однієї їзданини, де через Волі їхала одина 23 маршрутка через кожні пів години і нуль тролейбусів і на Вишків куди їхало нуль тролейбусів, бо там залізничний переїзд, маршрутка 1 катала мене по всьому місту 33,40 поки до завода Мотор доїде то пів серіалу передивитися можна, а ні то треба їхати з пересадками що туди що назад. Зато по центру катається всього повно, а на ЖД фіга з два доїдеш, тролейбус 4 , раз в годину ходить. Проблема з добиранням в дальні райони є і далеко не одна, тому вважаю що жителі міста мають 100 відсоткове право просити переглянути і повернути деякі тролейбуси, бо з такими цінами на маршрутки скоро людей ще більше виїде в пошуках нормальної зарплати. Львівська і Володимирська теж ще ті райончики для добирання...
Ната до Якшо пес не має шо р Показати IP 4 Липня 2022 12:02
І ще одне не рівняйте те що у чоловіка між ногами з пальцем. Моя однокурсниця в Німеччині, сказано що приїде транспорт за хвилину, то так він і приїжджає, а на Львівській сказано що приїде через 5 хвилин, а він 4 хвилини вже як поїхав, яка радість велика, подумаєш почекаєте ще годину, або по розкладу вже має їхати а його ще нема, то питання нащо той розклад ...тому не треба ля ля. Може їх ніхто і не відволікає, бо не а причини...вкінці кінців всі ми на посадах...і що значить не відволікати, раз є пропозиція вони зобов'язані її розглядати інакше за що їм гроші платити ?
За дурні коментарі Показати IP 2 Липня 2022 14:23
В Європі теж штраф
Коля Показати IP 4 Липня 2022 23:19
Випустіть усі тролейбуси на лінії. Не ріжте їх на металлолом! Краще замініть ними маршрутки! Пустіть колишній автобусний маршрут 17,17а тролейбусами. І до 22 год. Як 15,15а і це буде вигідно і перекриє вечірні рейси. Я взагалі не розумію зїзду в 20 год тролейбусів. На деяких великих підприємствах закінчується робоча зміна тільки о 20-22 год. Це ж дохід лпе. Візьміть приклад з Варшави. Там денні і нічні маршрути взагалі. І цілу ніч, правда рідко, але їздить транспорт! Або хоч всі тролейбуси до 22...ну це ж гроші лпе. Створюйте конкуренцію маршруткам. Колись після 20.00 їздили тролейбуси платні для всіх, думаю це був початок процвітання лпе, але то не всім було вигідно ( Витісняйте маршруткитз цього ринку. Щоб вони тільки закривали ті рейси, де нема електро ліній. Ні маршруткам в центрі міста. Бо 14грн.то багато, зарплату не піднімають! Або дійсно дибіли керують, або просто хочуть розвалити лпе і приХватизувати у "вигідні руки", наприклад "БЛГ".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus