USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Лучани кілька місяців сидять без гарячої води

11 Жовтня 2018 11:38
Мешканці багатоквартирних будинків на вулицях Федорова, Гордіюк і Кравчука кілька місяців залишаються без гарячої води.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міськради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства,екології, транспорту та енергозберження 11 жовтня.

Мешканка будинку на вулиці Федорова, 6 Тамара Єрошик розповіла, що в будинку три місяці немає гарячої води.

«Профілактика була в липні. Потім трохи була тепла, а зараз знову немає ніякої», – поскаржилася жінка.

Голова комісії Андрій Козюра запитав, чи відсутність гарячого водопостачання на вулиці Федорова пов’язане з затягуванням ремонтних робіт із реконструкції теплових мереж. Гарячої води теж не мають мешканці окремих будинків на вулицях Гордіюк і Кравчука.

Як стало відомо, подачу гарячої води припинено у зв’язку з затягуванням робіт. Монтажні роботи, зокрема з встановлення теплових камер, планують закінчити до 15 жовтня. Ділянку мережі планують запустити 18–19 жовтня.

Окрім того, запевнили, що споживачі за попередніми зверненнями зможуть провести перерахунок тарифів, аби не платити за неякісно надані послуги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus