USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Лучани вимагають встановити в місті обмежувачі швидкості та камери

11 Жовтня 2018 12:09
Обмежувачі швидкості, зокрема лежачі поліцейські та металеві стовпці, а також камери відеоспостереження вимагають розмістити на потенційно небезпечних ділянках дороги в Луцьку.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міськради з питань генерального планування,будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства,екології, транспорту та енергозберження 11 жовтня.

Голова комісії Андрій Козюра розповів, що до міської ради звернувся громадянин Дмитро Глазунов щодо встановлення обмежувачів швидкості, захисних парапетів для пішоходів, відеореєстраторів та відеокамер. Як зазначив чоловік, попередньо було вивчено громадську думку з цього питання.

Йдеться про розміщення лежачих поліцейських на проспекті Волі біля гімназії № 4, а також за можливості інших обмежувачів швидкості та камер відеоспостереження на переході до Краєзнавчого музею, на вулиці Рівненській та на мосту біля дитячої залізничної дороги тощо.

Комісія вирішила доручити транспортному відділу та департаменту ЖКГ вивчити це питання та протягом 30 днів підготувати рішення щодо доцільності встановлення таких конструкцій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
123 Показати IP 11 Жовтня 2018 12:34
сьогодні один пі*ар о 12 -03 по вул. О. Шума мчався біля 100 км, може треба було йому кинути цеглу, я тебе запамятав
Лучанин Показати IP 11 Жовтня 2018 12:48
Вже біля парку поставили і що це дало. 90 % часу вони не діють. Тільки загазованість повітря збільшилась.
Просто Показати IP 11 Жовтня 2018 12:53
Замість витрат на маршрутки непотрібні, де ви за 50 млн облік пасажирів вести хочете, накупіть техніки нормальної і хоть раз не відмивайте гроші!!!!! це ж тільки вам на користь буде, більш поважати будуть.
Бе Показати IP 11 Жовтня 2018 13:42
А може простіше буде дотримуватись Правил дорожнього руху?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus