USD 39.85 40.15
  • USD 39.85 40.15
  • EUR 40.00 40.25
  • PLN 9.90 10.04

Мешканці Дубнівської просять додаткове транспортне сполучення

7 Квітня 2018 13:33
Мешканці Дубнівської, які проживають на околиці міста, просять додаткове транспортне сполучення, адже міський транспорт до них рідко доїжджає, а міжміські автобуси переповненні у годину пік.

Своє звернення до Луцької міської ради городянин Володимир Ростиславович зареєстрував у «Єдиній системі місцевих петицій» 26 березня 2018 року.

«Прошу створити додатковий маршрут «Дубнівське кільце - проспект Відродження - 40-й квартал», адже жителі району Дубнівська не можуть сісти у громадський транспорт через його переповненість в години «пік», - йдеться у звернення.

Зауважимо, що в цей район їде маршрут № 1, однак не до кільця, а завертає на вулицю Садовського і далі їде вулицею Надрічна, яка є кінцевою.
Мешканці вулиць Довженка, Нікішева, Говорова, Ізмаїлова, Прилуцька та жителі Дубнівської 90-120 мають транспортне сполучення завдяки тролейбусу №5 та міжміського транспорту № 251Підгайці-Забороль, № 151 Лище-вулиця Львівська. Втім, щоранку ці маршрукти переповнені селянами й не завжди жителям околиці Луцька вдається туди протиснутися.

Станом на 7 квітня під електронною петицією «підписали» понад 250 людей із трьохсот необхідних, аби вона набрала чинності для розгляду.

Збір підписів триватиме ще 2 дні.

Нагадаємо, раніше вирішити «транспортний колапс» у цьому мікрорайоні просив депутат Олександр Кравченко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Володимир Луцький Показати IP 7 Квітня 2018 15:22
Дякую за підтримку volynnews
321 Показати IP 7 Квітня 2018 23:58
Дивно, що в міській раді не бачать величезної проблеми з транспортом по вул. Дубнівській. Проблема була й раніше, але вона стала більшою після запуску маршрутки № 251 і відміни маршрутки № 30. Оптимізація транспортного сполучення від міської ради провалилась, але ніхто того не хоче визнавати!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus