USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лучанин готуватиме торт-яхту до річниці весілля Влада Ями

3 Жовтня 2018 17:30
У новому випуску шоу «Король десертів» лучанин Антон Линда готуватиме торт-яхту, яку замовив у кондитерів Влад Яма до річниці весілля з дружиною.

Про це повідомляє прес-служба телеканалу 1+1.

Сьогодні о 21:45учасники проекту отримають нові складні завдання від суддів Стефана Вайттинадана, Тетяни Вербицької, Кирила Сміяна та зіркових гостей Влада Ями і його дружини Ліліани. До річниці весілля з дружиною суддя проекту «Танці з зірками» замовить у кондитерів торти у вигляді яхт, аби згадати почуття та емоції, що переповнювали пару у найщасливіший день їхнього життя, адже весілля Влад і Ліліана святкували саме на яхті.

ЧИТАТИ ЩЕ: «Я БУВ КОНКУРЕНТОМ ДЛЯ ВСІХ», – ЛУЧАНИН ПРО ШОУ «КОРОЛЬ ДЕСЕРТІВ», РОБОТУ НА МАЛЬДІВАХ І ДИВНЕ ПРІЗВИСЬКО

Учасники розділяться на 2 команди і матимуть всього 4 години на приготування вражаючих солодких яхт. Про те, хто ж автор такого незвичного замовлення, кондитери дізнаються вже під час презентації своїх кулінарних витворів. Але і тут учасників реаліті чекатиме неочікуваний сюрприз — аби доставити свої десерти, кондитери мають перепливти басейн.

Окрім цього, судді кулінарного проекту підготували для учасників ще 2 випробування: вони мають своїми десертами повідомити важливу звістку, наприклад про вагітність, і перетворити кондитерську на галерею із донатсів.

ЧИТАТИ ЩЕ: ЛУЧАНИН ЛЕДВЕ НЕ ВИЛЕТІВ ІЗ ШОУ «КОРОЛЬ ДЕСЕРТІВ»

Нагадаємо, що в минулому випуску проект залишила Марина Собко, а змагання за титул «Короля десертів» продовжили 5 учасників: Антон Линда, Руслан Вичеров, Олег Чередниченко, Рузанна Щербина і Наталя Микуліч. Стежить за роботою учасників і атмосферою на проекті ведучий Володимир Остапчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus