USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Колишній директор «Електротермометрії» погрожував пістолетом сусіду, який зробив зауваження через гучну музику

1 Травня 2023 11:26
Подія трапилася у Луцьку на вулиці Шевченка, в ніч на неділю, 30 квітня. До поліції звернувся 27-річний лучанин та повідомив, що його 53-річний сусід під час конфлікту погрожував йому пістолетом.

Про це повідомили у поліції Волині.

На місце події прибули патрульні поліцейські та слідчо-оперативна група Луцького районного управління поліції та з’ясували, що заявник зробив зауваження сусіду про те, що той надто голосно слухав музику посеред ночі. Після цього сусід взяв заявника за шию та приставив до голови предмет, схожий на пістолет, пригрозивши розправою. Встановлено, що пістолет травматичний, зареєстрований у законному порядку. Поліцейські зброю вилучили.

Про ситуацію у Фейсбуці розповів постраждалий, Aleksandr Yorzhyk. З його слів, сусід, колишній директор заводу «Електротермометрія» Юрій Малихін, будучи п’яним, слухав гучну музику після 23 години. На зауваження він спочатку погодився вимкнути, але не зробив цього. Коли Олександр постукав у квартиру вдруге – сусід з погрозами приставив йому до голови пістолета.

Юрія Малихіна неодноразово ловили п’яним за кермом та він був учасником скандалів у Луцьку, де погрожував людям.

За цим фактом слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.129 Кримінального кодексу України. Йдеться про погрозу вбивством. Санкція статті передбачає покарання у вигляді арешту на строк до шести місяців або обмеження волі на строк до двох років. Триває слідство, під час якого з’ясують усі причини та обставини конфлікту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus