USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Сусідський скандал з погрозами пістолетом у Луцьку: в поліції кажуть, що розслідування неупереджене

11 Травня 2023 18:27
Нещодавно в обласному центрі Волині стався інцидент між сусідами у луцькій багатоповерхівці. Один з них погрожував іншому пістолетом. У поліції стверджують, що розслідування у справі неупереджене.

Про це повідомляє телеканал «Аверс».

Нагадаємо, подія трапилася у Луцьку на вулиці Шевченка, в ніч на неділю, 30 квітня. До поліції звернувся 27-річний лучанин та повідомив, що його 53-річний сусід під час конфлікту погрожував йому пістолетом.

Як повідомляв постраждалий Олександр Йоржик, колишній директор заводу «Електротермометрія» Юрій Малихін, будучи п’яним, слухав гучну музику після 23 години. На зауваження він спочатку погодився вимкнути її, але не зробив цього. Коли Олександр постукав у квартиру вдруге – сусід з погрозами приставив йому до голови пістолета.

Лучанин написав заяву в поліцію. Однак коментуючи хід розслідування журналістам, він дуже дивувався.
У поліції відреагували на слова Олександра Йоржика, говорячи, що його висловлювання не відповідають дійсності, є надуманими та суб’єктивними судженнями. Правоохоронці запевняють, що розслідування справи неупереджене і об’єктивне. Наразі слідчі збирають докази, свідчення та проводять експертизи. Кажуть, що 1 травня на сайті поліції оперативно повідомили про подію, аби уникнути будь-яких упереджень.

«Відомості за цим фактом були внесені до ЄРДР. Дійсно, вони датуються близько 22 години. Адже саме о цій порі, за словами самого ж заявника, його сусід порушував тишу. Орієнтовно після опівночі, коли хлопець пішов робити йому зауваження, сусід почав йому погрожувати. Про це він сам вказав.

Заявник говорить, що зброю не вилучали. Однак це не відповідає дійсності. Пристрій травматичної дії був вилучений згідно з встановленим процесуальним порядком. Ця зброя зараз перебуває у визначеному місці», ­ – повідомила речниця ГУНП у Волинській області Ольга Бузулук.

Разом з тим правоохоронці наголошують, що заявник і його сусід постійно перебувають на зв’язку з дізнавачем Луцького райуправління поліції, який розслідує справу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
777 Показати IP 11 Травня 2023 18:55
Вы если бабки за заказуху берете.хоть фото бы уже поменяли бездельники.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus