USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Лучанин, який готував для Бекхема і Мадонни, подався в кулінарне телешоу

4 Вересня 2018 17:02
33-річний лучанин Антон Линда візьме участь в новому телешоу від телеканалу «1+1», спробує здобути звання «Короля десертів».

У промо-ролику лучанин розповідає, що декілька років він працював на Мальдівах в закладах, які відвідували президент Франції Еммануель Макрон, засновник «Майкрософту» Біл Гейтс, зірка футболу Девід Бекхем, співачка Мадонна та інші знаменитості.

«Чому мене потрібно взяти на проект? Бо мама сказала, що я – найкращий», – жартує Антон.
Нове кондитерське шоу познайомить із талановитими українськими кондитерами, які змагатимуться за звання Короля десертів.

Суддями проекту, які оцінюватимуть кондитерські вміння учасників, будуть справжні професіонали кулінарної справи та ресторанного бізнесу.

У реаліті «Король десертів» кулінари проходитимуть випробування, змагаючись у створенні видовищних кондитерських виробів та доводячи свій талант та майстерність.

Прем’єра шоу відбудеться 5 вересня о 21:30 на телеканалі «1+1».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus