USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Лучанин, який «замінував» «Порт Сіті», відбувся умовним

24 Лютого 2020 21:21
Житель обласного центру Волині, який повідомив про неправдиве замінування ТРЦ «Порт Сіті» поліцію у грудні минулого року, відбувся умовним покаранням на один рік.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області.

Під час суду встановили, що 7 грудня обвинувачений, перебуваючи в стані алкогольного сп`яніння, знаходився в ТРЦ «Порт Сіті». Так, використовуючи власний мобільний телефон, він зателефонував на лінію «102» та повідомив оператору управління організаційно-аналітичного забезпечення та оперативного реагування ГУНП у Волинській області завідомо неправдиву інформацію про підготовку вибуху, зазначивши, що у розважальному центрі закладено бомбу.

Через це повідомлення з ТРЦ евакуювали працівників та відвідувачів, а також вжили заходів для проведення розмінування приміщення. З цією метою було викликано та залучено особовий склад Луцького ВП ГУНП у Волинській області, вибухотехнічного відділу ГУНП у Волинській області, працівників УДСНС України у Волинській області та КП «Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф». Втім, інформація про підготовку вибуху не підтвердилась.

Допитаний у судовому засіданні «мінер» свою вину визнав та просив суворо не карати.

Суд призначив йому покарання у виді двох років позбавлення волі, змінивши його на умовне терміном на один рік.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus