USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Біля «Порт Сіті» двоє неповнолітніх лучанок побили дівчину

11 Жовтня 2020 21:16
Двоє неповнолітніх хуліганок, які побили дівчину біля торгово-розважального центру «Порт Сіті» в Луцьку, не отримали жодного покарання за свій злочин.

Про це стало відомо з вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області.

Сталося це ще у березні 2016 року. Так, під час суперечки одна із неповнолітніх штовхнула потерпілу плечем, а потім хуліганки нанесли дівчині близько двадцяти ударів по голові та тулубу. Дівчат розборонив свідок бійки.

Потерпіла дівчина в результаті побоїв отримала ушкодження середнього ступеня тяжкості, зокрема, травму вуха з розривом барабанної перетинки.

У суді одна з неповнолітніх дівчат свою вину не визнала, зазначивши, що саме потерпіла перша розпочала конфлікт, штовхнувши її плечем. Неповнолітня відкинула те, що вона наносила потерпілій дівчині удари, наголосивши, що лише захищалася. Натомість інша обвинувачена сказала, що бачила, як потерпіла та її подруга штовхнули одна одну. Сама вона нанесла потерпілій два-три удари.

Незважаючи на невизнання вини однією з неповнолітніх та часткове її визнання іншою, вона була повністю доведена доказами та показами свідка, який і припинив бійку.

Проте жодна з неповнолітніх дівчат так і не отримала покарання. Спочатку суд призначив їм покарання у виді двох років позбавлення волі кожній, але на підставі Закону України «Про амністію у 2016 році» їх повністю звільнили від покарання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Андрій Показати IP 11 Жовтня 2020 21:34
Відмазилися
121 Показати IP 11 Жовтня 2020 21:55
Чергове гуманне рішення суду! Просто за..бісь! Поб'ють твою дитину і все! Ну да копу в попередній статті писали теж вломили нормально - гуманний таки наш суд!
Надія до 121 Показати IP 12 Жовтня 2020 08:46
А навіщо вам той суд? Він всеодно в нас для краси.
Анонім Показати IP 12 Жовтня 2020 00:17
До чого ці новини,наче 2020 рік.
КЕН Показати IP 12 Жовтня 2020 10:24
Коментатори ви читаєте взагалі, що написано чи пишите аби писати, «....ЗВІЛЬНЕНО НА ПІДСТАВІ АМНІСТІЇ», почитайте для початку, що таке амністія , як вона застосовується і коли , а тоді пишіть, що суд вам винен. Неосвідченість ось головна проблема Країни.
Не байдужий Показати IP 12 Жовтня 2020 13:19
Просто треба бити по кишені щоб рік вдробляли щтраф, тоді будуть думати, а то умовне,умовне
Народна прокуратура Показати IP 12 Жовтня 2020 14:06
Пане КЕН, як Вас розумію! Вже втомився пояснювати тупому стаду, що не потрібно робити у всьому винними правоохоронців або суддів, якщо в країні діє ідіотське законодавство. Просто за ці закони відповідальність несе в першу чергу саме це стадо, яке на виборах обрало таких законодавців, але ж як можна самому собі висувати претензії, приємніше волати про те, що винен поліціянт!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus