USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Лучанин у день звільнення з колонії вкрав з контейнера поблизу «Каравану» 16 тисяч

28 Травня 2023 21:30
Лучанина, який обікрав контейнер поблизу торгового центру «Караван», посадили на п’ять років. Чоловік здійснив крадіжку в день звільнення з колонії.

Вирок ухвалив Луцький міськрайонний суд.

Раніше судимий уродженець Луцька Степан Т. вчинив злочин 29 квітня минулого року близько 17 години. Перебуваючи на території ТЦ «Караван», через незачинені ролети він проник до контейнера №3, звідки викрав сім тисяч гривень, 230 доларів та 30 євро. Загальна сума збитків потерпілій – 16 тисяч 138 гривень.

Під час розгляду справи крадій визнав свою вину, підтвердивши обставини вчинення крадіжки. Він визнав матеріальну шкоду, а ось моральну заперечив.

Потерпіла щодо визначення міри та розміру покарання обвинуваченому поклалася на думку суду. Представники Феміди врахували, що чоловік вчинив новий злочин в день звільнення з місць відбуття покарань, а також його поведінку під час судового слідства, призначивши покарання у виді п’яти років позбавлення волі.

Також суд стягнув з крадія на користь потерпілої понад 26 тисяч гривень матеріальної і моральної шкоди.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus