USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Лучанин у підвалі будинку облаштував цех з виробництва сурогатного алкоголю

28 Лютого 2020 11:09
У Луцьку викрили підпільний цех, де виготовляли фальсифіковану алкогольну продукцію.

Про це інформує ГУ ДФС у Волинській області.

Днями працівники податкової міліції Волині під процесуальним керівництвом прокуратури області припинили діяльність підпільного цеху по виробництву фальсифікованих алкогольних напоїв та викрили місце їх незаконної реалізації.

Податківці з’ясували, що житель міста Луцька організував незаконне виготовлення та збут фальсифікованих алкогольних напоїв за участі своїх близьких родичів. Цех облаштували у підвальному приміщенні житлового будинку, де виготовляли горілчані напої під виглядом відомих торгових брендів з сировини невідомого походження. Готову підробку лучанин реалізовував за адресою свого проживання в місті Луцьку.

Відтак, правоохоронцями в рамках операції «Акциз-2020» та розслідування кримінального провадження за ст. ст. 199, 204 КК України, проведено санкціоновані огляди, за наслідками яких вилучили понад 100 літрів рідини з характерним запахом спирту та 300 літрів незаконно виготовлених алкогольних напоїв, підроблені марки акцизного податку, а також готівкові кошти в сумі 1000 доларів США, отриманих від такої незаконної діяльності. Крім того, вилучено обладнання для виготовлення фальсифікату, порожню тару, корки, спиртометри, шланги, лійки.

Наразі проводяться першочергові слідчі дії та вирішується питання про накладення арешту на вилучені товарно-матеріальні цінності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus