USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Лучанин місяць безкоштовно кататиметься новеньким Renault

23 Грудня 2009 11:26
Лучанин Віталій Франчук виграв у безкоштовне користування на місяць автомобіль Renault Sandero.
«Про акцію дізнався з реклами, коли проїжджав повз автосалон Renault «Луцьк-Експо». Вирішили з друзями завітати, щоб випробувати щастя, або хоча б цукерки виграти. А виграв автомобіль. До цього часу у мене постійно були німецькі автомобілі , навіть зараз їжджу на Volkswagen  Transporter  але я не проти випробувати і французький хетчбек» - розповідає Віталій Франчук.
«ТзОВ «Луцьк-Експо» - офіційний дилер Renault у Волинській області, вітає Віталія Франчука з перемогою та бажає гарних доріг та яскравих вражень від керування французьким хетчбек» - сказав директор автосалону Юрій Гнатюк.
Довідково:
Renault Sandero - передньопривідний автомобіль класу  «В» , який поєднує в собі масу переваг: маневреність, економічність, практичність, і в той же час має сучасний динамічний вигляд. Sandero оснащений всім необхідним, щоб їздити будь-яким дорожнім покриттям. Зручний та просторий салон поміщає в собі 5 дорослих людей, а кузов «хетчбек» дозволяє перевозити крупногабаритні предмети.  
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Таня Показати IP 23 Грудня 2009 20:53
Повезло, хоч місяць покатається, хоча зараз не розженешся і не відчуєш всіх переваг автомобіля.
seal Показати IP 24 Грудня 2009 00:06
Цікаво буде прочитати 23 січня 2010 року новину про повернення даного автомобіля після ?безплатного? місячного користування.
OrestN Показати IP 24 Грудня 2009 11:43
того Рено прийдеться здавати в ремонт
Таня Показати IP 25 Грудня 2009 18:46
Як кажуть, не гвоздя ни жезла! А то дорогувато таке катання може обійтися.
Юка Показати IP 25 Грудня 2009 23:00
якщо ремонт - то однозначно за кошти "щасливчика" робитиметься. він і їздити-то особливо мабуть боїться на ній, щоб дивись, не пошкодити

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus