USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лучанина, який випив горілку з кіоску, забрала швидка

23 Листопада 2017 09:57
13 пляшок горілки та 2 пляшки коньяку з підробленими акцизними марками вдалося викрити в торгівельному кіоску №16, що розміщений на автостанції №1 на вулиці Конякіна, 39, під час контрольної закупівлі. Про це повідомляють на сторінці луцьких муніципалів у Фейсбук.

Як наголошують муніципали, 22 листопада чоловіка, який купив та випив там горілку, забрала швидка допомога.

Продавець сурогату відмовилась показувати та надавати будь-які документи на продаж алкогольних виробів та не захотіла представитися. Тож, аби засвідчити її особу, інспектори-муніципали викликали на місце події працівників патрульної поліції та Державної фіскальної служби. Патрульні повезли жінку в міськвідділ поліції для встановлення даних про неї.

Тим часом, до кіоску раз-по-раз підходили «клієнти» і розповідали як вони у цій розливайці купують алкоголь.

На склі торгової точки розміщується копія ліцензій на торгівлю тютюновими та слабоалкогольними виробами на прізвище Алгулієва Джаміла Мухтар Кизи. На зв’язок підприємець не виходила. Проте її син, державний чиновник, який приїхав на місце, спробував вплинути на процес складання адмінматеріалів, аби уникнути відповідальності ФОПом та перенести усю вину на продавця. Як зазначають муніципали, телефон, що вказаний в реєстрі фізичний осіб підприємців та юридичних осіб, не дійсний.

Фіскали склали на продавчиню сурогату, яка постійно повторювала, що офіційно не працює в кіоску, адміністративний протокол за статтею 164 КУпАП, а підприємець так і залишається не покараною.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Кіндрат Панасович Показати IP 23 Листопада 2017 10:21
(У)країна вічного долб...бізму, безкарності і корупції
лучанка Показати IP 23 Листопада 2017 11:04
син, держслужбовець!!! намагався вплинути на процес складання протоколу - який "хороший" держслужбовець - він навіть МАЄ ПРАВО і надалі ним бути??? ау! де внутрішні розслідування??!!!
Анонім Показати IP 23 Листопада 2017 11:12
ГНАТИ ТРЕБА ЧУРБАНІВ З ТОРГІВЛІ...
вова Показати IP 23 Листопада 2017 11:14
А де фото сина держслужбовця?В нас, як завжди винуватий нижчий рангом,в цьому випадку продавець.
444 Показати IP 23 Листопада 2017 11:27
" Ліцензія на тютюнові та слабоалкоголі" горілка і коньяк в продажі, це вже порушення.! Шукайте власників кіоска і карайне . АБО навіть не пишіть і не дражніть людей.
Андрій Показати IP 23 Листопада 2017 16:09
Син вже давно звільнений з держ. Служби попрошу не писати неперевірену інформацію!!!
Ірина Показати IP 23 Листопада 2017 17:27
Так де фото держслужбовця??де якісь фото потерпілого від сурогату??ви що просили з неба це взяли?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus