USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Судитимуть лучанина, у якого знайшли контрафактний алкоголь

26 Грудня 2023 17:01
Детективи Територіального управління БЕБ у Волинській області завершили досудове розслідування щодо мешканця м. Луцьк у справі щодо незаконного придбання, зберігання та перевезення алкогольних напоїв.

Під час слідства детективи БЕБ виявили та вилучили у нього нелегальну продукцію. Товар мав маркування відомих брендів та був обклеєний марками акцизного податку з ознаками підробки, інформують у БЕБ Волині.

Результати проведення судової технічної експертизи підтвердили, що марки акцизного податку за способами друку та спеціальними елементами захисту не відповідають встановленому зразку.

Окрім того, відповідно до висновку експерта, спиртовмісні суміші виготовлені з порушенням встановлених технологічних вимог та не відповідають вимогам ДСТУ.

Читати ще: На Волині заблокували 31 сайт, де продавали підроблений алкоголь

Наразі фігуранту повідомлено про підозру за ч. 1 ст. 204 КК України (незаконне придбання, зберігання, транспортування з метою збуту підакцизних товарів).

Кримінальне провадження скеровано до суду з угодою про визнання винуватості.

Процесуальне керівництво – прокурори Волинської обласної прокуратури.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus