USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Лучанина, який зарубав дружину і доньку, вбили у СІЗО, – ЗМІ

11 Серпня 2021 16:54
Підозрюваного у подвійному вбивстві лучанина Василя Пилипюка, який перебував у луцькому СІЗО, вбив співкамерник.

Про це повідомляє Конкурент.

Відомо, що Пилипюка вбив один із ув’язнених. За інформацією видання, підозрюваний – колишній спецпризначинець. Зовнішніх ушкоджень внаслідок побиття у загиблого не виявили, але розтин показав внутрішні травми. Зокрема, у чоловіка були зламані ребра.

Мотиви вбивства наразі невідомі. Днями імовірному вбивці оголосять про підозру.

Як прокоментував Інформаційному агентству Волинські Новини речник Нацполіції Волині Олег Плазовський, смерть ув’язненого медики констатували учора близько 21 години. Крім підозрюваного, у камері знаходилося ще четверо ув’язнених. Тіло померлого направили на проведення судово-медичної експертизи. За цим фактом відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України. Йдеться про умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого. Тривають слідчі дії, спрямовані на встановлення осіб, причетних до вчинення кримінального правопорушення.

Як ми писали, сьогодні вночі у луцькому СІЗО помер чоловік, який 20 липня вбив колишню дружину та доньку. Жінок чоловік убив, перебуваючи у тверезому стані. Лучанину загрожувало довічне ув’язнення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 20
Maха Показати IP 11 Серпня 2021 17:08
Шкода спецпризначенця.
лучанка Показати IP 11 Серпня 2021 17:16
Ну от, такий нелюдь ще й в рай попаде. Шкода того, що його прикінчив. Отримає термін за таку гниду.
Поп Гапон до лучанка Показати IP 11 Серпня 2021 17:29
Який рай? не видумуй, вже зовсім показилася!?
Лучанин до лучанка Показати IP 11 Серпня 2021 17:45
Це в якій релігії таке відбувається?
Джек до Лучанин Показати IP 11 Серпня 2021 18:05
В православній звісно.Печать на лоб і в рай.Тож печать все вирішує ,а не Божий суд
Ти до Джек Показати IP 11 Серпня 2021 19:47
Ти хворий чи типу юморист місцевий?
Мент Показати IP 11 Серпня 2021 17:34
Судмед не міг написати, що сам здох? Через такий послід чоловіку строку доважать......Шкода.
Самозарубався Показати IP 11 Серпня 2021 17:37
?
Луцьк Показати IP 11 Серпня 2021 17:48
Мабуть, таких треба в ізольовані камери поміщати?
55 Показати IP 11 Серпня 2021 17:58
Абсолютно правильно, що затовкли, шкода того, хто тепер буде мати срок за вбивство нелюда. Тре було його до того гепнути, то жінка і дитина жили б
каневский Показати IP 11 Серпня 2021 18:09
мутная тема, кто кого и зачем убил. На фото видно чудака с атрофированными мышцами. Судя по всему он еле ходит, а тут его самого еще убили без следов насилия. Мутная тема. Три трупа и концы в воду на шибзика спецназовца.
morpheus Показати IP 11 Серпня 2021 18:22
А нікому на кому думу не спало, за що спецпризначенець сам опинився у сізо? Дурницю він зробив насправді, вибрав убивці найлегше покарання та й ще і сам сяде надовго.
Луцьк Показати IP 11 Серпня 2021 19:29
Швидко карма наздогнала свого "героя" ! Завжди б так.
ну-ну Показати IP 11 Серпня 2021 19:35
Багато питань. Чому його тримали у спільній камері? Таких, як правило, ізолюють. Окремо тримають і увязнених колишніх правоохоронців, в т.ч , спецппризначенців. Чи був то дійсно "спецпризначенець", чи за брехнею відмазують свою службову недбалість? А ви, люди, чим тут потішаєтесь? Так званий "спецпризначенець" був Робін Гудом і крав у багатих для бідних? Чи його теж треба забити ще до суду? Навіть попри очевидну винуватість сокирщика є питання до його осудності. За попередніми даними він був тверезим, і якщо він не перебував на обліку ні в наркодиспансері ні в психлікарні, це не значить, що у нього не було психічних відхилень. І не треба тут репетувати, що його будете годувати. Ви прокурорів, суддів, поліціянтів годуєте - і нічого. А тут важливо отримати відповіді чому так сталось,аби упередити повторення. За кордоном таких злочинців досліджують психологи-кримінологи, щоб розуміти наперед, як їх нейтралізувати. А у нас не буде навіть відповіді чому поліція не реагувала попри регулярні побиття, які мали місце у цій ситуації.
лучанка до ну-ну Показати IP 11 Серпня 2021 20:35
Принцип Таліона-око за око, зуб за зуб ,смерть за смерть. Ось для нього "психологи-кримінологи". Вивчати ще його. Допився до крайності, робив що хотів. Наша "гуманна" система і суцільна безкарність для домашніх насильників- ось причина всього. І дуже не правильно, що за навмисні вбивства скасували смертну кару. Покарання повинне відповідати злочину.
Василь до ну-ну Показати IP 11 Серпня 2021 20:54
Звідки ви взяли, що поліція не реагувала??? По ньому багато справ були у суді. Це говорить про те, що якраз поліція свою роботу робила. Чого вартувало цього вилупка доставити у засідання суду, він ж сам не з'являвся. Були випадки, що він навмисне по дорозі в суд, у супроводі поліції міг накласти в штани. Питання до суду, чому штрафи? Але я відразу відповім, бо нажаль суддям не цікаві такі справи, цікаві тільки ті, де заїде "котлета". Вони вже як комерсанти там сидять у своїх дубових кабінетах.
Хліба і видовища! Показати IP 11 Серпня 2021 20:47
Верховенство права!-принцип! Доживемось як в Білорусі...вибили зізнання,показали по "тєліку",мєнти молодці,може трапитись з кожним-заб'ємо в СІЗО, "ПІПЛ" у захваті-суд Божий...
Таліощиці Показати IP 11 Серпня 2021 21:07
Ви хоч би читали написане перед тим, як коментувати - чи так засліплені удаваною справедливістю, що букв не розрізняєте? Легко списати на горілку. Але ж було повідомлено, що на момент вбивства він був тверезим. Чи не був? Вже суд не відповість. Психологи-криміналісти потрібні не "для нього"! Невже не зрозуміло вище написано? Це потрібно, щоб знати чого на тверезу голову хапається за сокиру і як вчасно ізольовувати таких осіб поки вони не наробили трагедії у сімї чи на вулиці, випадково перестрівши прихильниць "принципу Таліона". Натомість фінансування психлікарням урізається. психіатрів вивільняють. Люди не отримують допомоги. Вам треба нагадати скільки атошників потерпають від посттравматичного стресу, скільки спиваються і ,як наслідок,яке насиллля у їхніх родинах??!! На такі речі треба шукати відповіді і шляхи попередження. А ж легше настукати на клавіатурі "око за око, зуб за зуб ,смерть за смерть"
лучанка до Таліощиці Показати IP 11 Серпня 2021 21:51
Така нервова реакція на чиюсь думку... Дійсно, даремно психлікарні закривають ,психіатрів звільняють. Біда.
Таліонщиці 2 Показати IP 11 Серпня 2021 22:20
Самокритика - це добре, ви демонструєте прогрес, коли визнаєте, що у вас нервова реакція на чиюсь думку ( а то розкричалися: око за око! допився! смертну кару!). Словом, принцип Таліона нам на плечі))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus