USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку чоловік зарубав дружину та доньку

20 Липня 2021 09:02
Трагедія сталася у ніч на 20 липня в багатоповерхівці на проспекті Соборності в Луцьку.

Як повідомили у пресслужбі поліції Інформаційному агентству Волинські Новини, лучанин зарубав доньку та дружину.

У поліції зазначили, що повідомлення про вбивство надійшло сьогодні о 7:15. Заявниця розповіла, що її 62-річний сусід вбив дружину та доньку. За лічені хвилини на місце події прибули патрульні поліцейські, які затримали чоловіка, ймовірно, причетного до вбивства. У квартирі вони виявили тіла двох жінок - 56 та 22 років.

Зараз на місці працює слідчо-оперативна група. Всі обставини злочину встановлюються.

Вирішується питання про затримання чоловіка в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та обрання йому запобіжного заходу й оголошення підозри.

Відомості внесені в ЄРДР за п.1 ч. 2 ст. 115 КК України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 26
я Показати IP 20 Липня 2021 09:17
В Україні є правоохоронні органи тільки для того щоб константувати смерть...Від правоохоронних органів тільки великі витрати з бюджетів , корупція, і т.д. Впали в прірву! Геноцид українського народу 30 років ! ПОВНИЙ КАПЕЦЬ !
лучанка Показати IP 20 Липня 2021 09:48
Що сусіди не чули як вбивав чи сиділи як миші і слухали через стіни. Почули як вбив і тільки тоді викликали поліцію
Олександр до лучанка Показати IP 20 Липня 2021 10:52
Больно ви грамотна. Ви точно знаєте, що вони 15 хвилин кричали?
Денис Іванович Прист Показати IP 20 Липня 2021 10:03
Звісно, поліція зреагує як станеться біда! А наприклад по вулиці Відродження ходять наркомани, роблять закладки і ніхто нічого не робить. Люди мовчать і бояться, бо вони небезпечні, поліція приїде, зафіксує виклик і все. А тому хто викликав буде кінець! Продають спирт у квартирах, у підвалах, квітниках, поштових скриньках закладки. Біля гуртожка від училища культури страшно ходити. І нікому з поліції це не цікаво. Поки когось не вб'ють.
Лучанка Показати IP 20 Липня 2021 10:07
Він весь час тероризував сім'ю... Отакы сусіди, всім пофігу. Де дільничий? ДЕ!!!!!!!! Поліція там була неодноразово. Як так. жах.жах
Лучанин до Лучанка Показати IP 20 Липня 2021 10:31
Тут питання не в сусідах, а в законах і механізмах протидії домашньому насильству. В цивілізованих країнах на такого типа надягнули б спеціальний браслет і заборонили б наближуватись до дружина не певну дистанцію, при порушенні дистанції відразу за грати. В нас же на виклики по-домашньому насильству, мабуть, і поліція їде неохоче. А от коли трапляється біда, тоді вже пізно щось вирішувати. Такими речам потрібно запобігати.
Анонім до Лучанка Показати IP 20 Липня 2021 10:58
Ні, сусіди винні, що ці баби терпіли і мовчали, а не написали заяви в поліцію на цю особину чоловічої статі. Та й толку від тих заяв не багато, навіть після ніби то внесення змін в законодавство щодо запобігання домашньому насиллю. Закони нормальні треба щодо цього, як у нормальних країнах, бо в нас в цьому плані гірше, як у мусульман.
Олена до Лучанка Показати IP 20 Липня 2021 16:55
Який дільничий?.... Порядок був За Союзу.А тепер поліція!!!!!!Безлад!!!!
чикатило до Олена Показати IP 20 Липня 2021 19:45
и моржо очень вкусное
ну долучанка Показати IP 20 Липня 2021 10:14
може там кожен день сварки то і звикли до криків всяких.хто зна. це жах
Сергій Показати IP 20 Липня 2021 10:40
Так. Всі звикли до гвалту, який лунав з цієї квартири, і поліцію викликали не одноразово, але все було марно. І у того чоловіка, як кажуть люди є довідка з божевільні.
Жанна до Сергій Показати IP 20 Липня 2021 11:07
В гуртожитку біля стоматології біля Північного живе неадекватна жінка. Вона теж має довідку, то вона нападала на вагітних з битою, лякає дітей, б'ється, кричить, страшна зовсім. І при цьому ходить сама, купує їжу в магазині, тобто може купити собі ножа і когось вбити. І нічого їй не буде. Де закони, люди?
Лучанка до Сергій Показати IP 20 Липня 2021 11:12
Нема довідки в нього, ніхто навіть і не направляв його в психлікарню
Василь до Лучанка Показати IP 20 Липня 2021 22:09
Направляв дільничний поліцейський, але дільничний психіатр сказав, що він здоровий, але здоровим його тяжко назвати
лучани Показати IP 20 Липня 2021 11:06
Якби сімя вигнала алкаша з квартири раніше,то б залишились живі.
Єва Показати IP 20 Липня 2021 11:46
Наглядний приклад для усіх жінок, які терплять домашнє насилля, або навіть зустрічаються з людиною, яка не поважає - аб'юз терпіти НЕ МОЖНА! Спочатку емоційне насилля - ігнор, газлайтинг, образливі слова, потім фізичне - починаючи зі стусанів і закінчуючи вбивством. Дружинам та дітям, які проживають у таких сім'ях (15, 20 вам чи 30) можу лиш порадити звернутися до АлАнон, благо в Луцьку є така організація, і не залишатися з бідою наодинці, а тікати якнайшвидше!
Дід Панас до Єва Показати IP 20 Липня 2021 16:06
аб'юз, ігнор, газлайтинг - ??
Анонім до Єва Показати IP 20 Липня 2021 17:44
Так вони ж були розлучені, і покидька судили перед тим - обійшовся штрафом. Наша реальність: розлучилися, але мешкали в одній квартирі - чи грошей не було йому віддати, чи пошкодували вигнати, щоб не здох, чи щоб квартиру не просрати, донці залишити... Жах
Козак Показати IP 20 Липня 2021 13:23
Алкаші - то не люди, то худоба. Шкода, шо їх не ізолюють кудись в ЛТП чи подібну буцигарню. Вони себе не цінять, ому нормальні тверезі люди мають терпіти це на вулицях міста? На поліцейських надії вже давно не має
Жiнка Показати IP 20 Липня 2021 14:14
Тиcячi жiнок терплять знущання,та ще ж гордяться Тим,що бiля себе мають " матню".Я живу сама,(вигнала ),то я для соцiуму нiхто,бо тi ж битi,кажуть"що значить никому не потрiбна"Так що менi жаль тiльки ту дитину .
Лучанка Показати IP 20 Липня 2021 15:48
Знала особисто ту сім’ю і можу сказати, що той чоловік неадекватний і тиран. В іншому районі є така ж жінка, яка тероризує сусідів і, навіть, б’є. Уже неодноразово поліцію викликали сусіди, разом в суд подавали, знімали побої і ще вона свого чоловіка ножом порізала в грудну клітку. Питання: що можна зробити, щоб вона не вбила когось? Бо все до того йде і всім пофіг, поліція нічого не робить. А вона ходить по вулиці собі
Вася до Лучанка Показати IP 20 Липня 2021 17:05
Нічого не зробила.Закон на стороні психів-вони неосудні.За Союзу їх пхали в психушку,а тепер психушку закривають і спеціально випускають їх в люди- щоб вони вбивали всіх!!!!!Вільна Україна
Лучанка до Лучанка Показати IP 20 Липня 2021 17:30
А моя сусідка, ще в 90-х, на яку колись системно підіймав руки і ноги чоловік, одного разу маючи в руках гарячу праску, як замахнулася зі словами "Ще раз зачепиш приб'ю і сяду в тюрму" то відтоді вже років з п'ятнадцять ходить, як шовковий. Правда перед тим йому ще хлопці у дворі копняків надавали, бо тероризував двір.
Анонім до Лучанка Показати IP 21 Липня 2021 22:16
Можливо захищалася від чоловіка тай порізала, що більше не підступиться. Жертвами насилля, як не крути, здебільшого є жінки. Саме жінки і дівчата визнані Конвенцією ООН, як такі що зазнають масової дискримінації і відповідно насилля в суспільстві, як фізичного, і так економічного, і психологічного і морального. Сама через це пройшла ще з дитинства. Тепер соціопатів з першого погляду розпізнаю. Обходжу десятою дорогою тих людей і життя складається. А доля таких не пощадить жодного, повірте моєму досвіду.
Андрій Показати IP 20 Липня 2021 17:42
Люди в Україні не діють закони взагалі...
Правда Показати IP 20 Липня 2021 18:40
Закони діють,от тільки ви самі їх порушуєте щоденно.І всі винні,тільки не я.Ви вибираєте владу,органи місцевого самоврядування,повинні слідкувати за дітьми,дотримуватись правил і норм поведінки.То чому знову гвалт-це закономірний фінал,прикрий,трагічний ,але закономірний,як і ти бовдури,що їхали в авто 12 людей,та ще із дітьми...що далі???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus