USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Лучанина, який застрелив чоловіка на полюванні, звільнили від криміналу

16 Липня 2018 17:01
Горохівський районний суд задовольнив клопотання ТОВ «Богдан-Авто Холдинг» про звільнення від кримінальної відповідальності його працівника у зв’язку з передачею на поруки.

Про це йдеться в ухвалі суду від 13-го лютого 2018-го року, повідомляє БУГ.

Нагадаємо, що 24-го жовтня 2017-го року в Іваничівському районі трапився трагічний випадок – під час полювання від пострілу товариша загинув житель села Орищі 1974-го року народження.

Чоловіка, який перебував на керівній посаді в ТОВ «БогданАвто Луцьк», обвинуватили в тому, що 24-го жовтня 2017-го року близько 23:00, перебуваючи на території оранки поруч засіяного кукурудзою поля, належного ДП «Агрофірма Луга-Нова», яке знаходиться неподалік села Орищі Іваничівського району Волинської області, під час незаконного полювання на дикого кабана, тримаючи на правому плечі свій зареєстрований у встановленому законом порядку мисливський нарізний карабін марки «ОПСКС» ЕА №118 калібру 7,62 мм, рухаючись пішки, зачепився правою ногою за ріллю та, падаючи на землю, рефлекторно підняв правою рукою карабін стволом догори, при цьому спусковий гачок рушниці зачепився за елементи одягу, внаслідок чого відбувся постріл, яким було смертельно поранено жителя села Орищі Іваничівського району.

Таким чином, своїми умисними діями, котрі виразились у вбивстві вчиненому через необережність, обвинувачений вчинив кримінальне правопорушення, передбачене ч.1 ст.119 КК України.

Як повідомляли ЗМІ, місцевого мешканця застрелив 60-річний директор ТОВ "Богдан Авто Луцьк" Олег Кухта.

От тільки сезон полювання на кабана на момент стрілянини ще не розпочався. А горе-мисливці порушили усі можливі правила полюванняНенавмисне вбивство під час полювання на кабана – так кваліфікували страшну трагедію. От тільки сезон полювання на кабана на момент стрілянини ще не розпочався. А горе-мисливці порушили усі можливі правила полювання, повідомляв телеканал «Аверс».

Допитаний в судовому засіданні свою вину у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч.1 ст.119 КК України він визнав повністю в межах обвинувачення, яке викладено в обвинувальному акті, у вчиненому щиро розкаявся.

28-го грудня 2017-го року на адресу суду надійшло письмове клопотання про передання обвинуваченого на поруки колективу ТОВ «Богдан-Авто Холдинг». До клопотання додано протокол загальних зборів працівників ТОВ «Богдан-Авто Холдинг» від 13-го грудня 2017 року, відповідно до якого членами колективу було вирішено подати клопотання про передачу обвинуваченого, який є членом ТОВ «Богдан-Авто Холдинг», на поруки.

Потерпіла сторона

в судовому засіданні проти задоволення клопотання ТОВ «Богдан-Авто Холдинг» не заперечила, претензій ані морального. ані матеріального характеру до обвинуваченого немає так як вони повністю ним відшкодовані.

Суд вирішив звільнити обвинуваченого від кримінальної відповідальності у кримінальному провадженні про обвинувачення у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.119 КК України, у звязку з передачею його на поруки колективу ТОВ «Богдан-Авто Холдинг», на підставі ст.47 КК України. Кримінальне провадження закрити на підставі п.1 ч.2 ст.284 КПК України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Ваня Показати IP 16 Липня 2018 17:28
А криміналу за браконьєрство вже немає? Чи за це карають тільки дядька з сіткою для риби?
1111 до Ваня Показати IP 16 Липня 2018 17:34
Не тільки, ще тітку яка в ліс по ягоди вийшла!
зурік до Ваня Показати IP 16 Липня 2018 20:30
Криміналу за браконьєрство немає, бо не було претензії від диких кабанів!
ЮА Показати IP 16 Липня 2018 18:42
Передали на поруки і все?? Ні штрафу, ні громадських робіт, нічого??? Вбито людину а відповідальності ніхто не поніс?? Я б глянув тому судді в очі за такій вироки....
Справедливий Показати IP 16 Липня 2018 19:55
Втрачена країна без майбутнього.....
12345 до Справедливий Показати IP 16 Липня 2018 21:51
Так і сиди собі в паРаші, чого постійно на українських сайтах сидиш.
Дзвінка Показати IP 16 Липня 2018 23:25
Отже,всі залишилися задоволені!! Навіть родичі вбитого товариша! От вона,магія українського правосуддя!
Небайдужий Показати IP 17 Липня 2018 09:23
Аналогічний вирок по старовижівському випадку... Там і розслідування проводили як забажалось слідчому Кримнюку А. В.А на потерпілу сторону ніхто не звертає уваги... РЕЗУЛЬТАТ ВБИВСТВА-ЗВІЛЬНИТИ ЗГІДНО АМНІСТІЇ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus