USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Лукашенко вимагає від України здатися і все підписати в Мінську, – ЗМІ

24 Лютого 2022 11:46
Так званий президент Білорусі, з території якої розпочалася агресія цієї ночі проти України, Олександр Лукашенко підтримав вимоги Володимира Путіна щодо фактичної капітуляції Києва.

Лукашенко вважає, що для переговорів Москви та Києва потрібна демілітаризація України, недопущення вступу її до НАТО та припинення боїв на Донбасі, цитує ТСН російські ЗМІ.

Лукашенко заявив, що Київ зазнає поразки і йому слід піти на поступки вимогам Москви. Він також запропонував провести російсько-українські переговори у Мінську.

«Але ніколи Росія не сяде з ними за стіл переговорів, якщо заздалегідь не погодити питання, які обговорюватимуться. Їх Росія прописала для НАТО, і для Америки, і для України зокрема. П’ять чи шість питань. Там два-три питання для України. Перше – демілітаризація України, недопущення вступу до НАТО України та припинення силових дій проти Донецька та Луганська. Можливо, з’являться й інші пункти», – сказав Лукашенко.

Як інфомують на офіційному сайті президента Білорусі, сьогодні вранці Олександр Лукашенко та Володимир Путін провели телефонну розмову, під час якої Володимир Путін поінформував білоруського колегу про ситуацію на кордоні з Україною та на Донбасі.

Натомість білоруське видання «Белта» пише, що раніше президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що війська РБ не беруть участі у російській спецоперації на Донбасі. Про це Лукашенко сказав сьогодні на оперативній нараді із військовими.

«Ось я прочитав: «Близько 5 ранку держкордон України на ділянці Росії та Білорусі зазнав атаки з боку російських військ, які підтримуються Білоруссю». Мерзотники крайні! Наші війська жодної участі не беруть у цій операції», – заявляв Лукашенко.

Сьогодні о 5 ранку Росія розпочала повномасштабний наступ, ракетні обстріли відбуваються по всій Україні.

В Україні через військову агерсію Росії запровадили надзвичайний стан.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
ленін нейросифіліс Показати IP 24 Лютого 2022 12:28
Є ще русофіли і ім співчуваючі? Якщо є, то краще з чемоданами на східний кордон, і далі, далі, далі. Так для всіх буде краще.
ПТН ХЛО Показати IP 24 Лютого 2022 12:29
Хай той Лукашенко разом з Путіним застрелять бо в таку разі для них це буде швидка смерть інакше їх чекає повільна і страшна смерть як Каддафі.
ботоксШМЯК Показати IP 24 Лютого 2022 12:31
Ну що... Бліц крігу не сталось, і вже не станеться. рфія несе потужні втрати, паніки в Україні аж такої той немає, а та що є, то день два і вляжеться, коли переселенці виїдуть з усіх місць і доберуться туди, куди захотіли. ЦЕ ВЖЕ НЕПОСТРІЛ В НОГУ, ЦЕ ПУЙЛО СОБІ В ЖИВІТ ВИСТРІЛИВ ... А ЗНАЧИТЬ ЙОГО СМЕРТЬ БУДЕ БОЛІСНА, В МУКАХ І ШВИДКА.
Сябро Показати IP 24 Лютого 2022 13:10
Щоб він здох разом із Путлєром!!!
Рауль Показати IP 24 Лютого 2022 13:25
все на фронт
Во... Показати IP 24 Лютого 2022 17:46
Я цього гадьониша задушу своїми руками!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus