USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцьк допоможе відновити водопостачання та каналізацію у Балаклії

3 Жовтня 2022 22:05
Луцьк допоможе Балаклії, надавши обладнання для відновлення водопостачання та каналізації від КП «Луцькводоканал».

Про це повідомив міський голова Ігор Поліщук.

«Звільнене від окупантів місто Балаклія під час окупації зазнало страшних руйнувань. Із 30 тисяч населення там лишилося близько половини мешканців, яких позбавили найнеобхіднішого – води, каналізації, електрики.

Окупанти зруйнували головну каналізаційно-насосну станцію, яка забезпечувала збір і перекачування стоків на очисні споруди. І тільки її відновлення може забезпечити постійну подачу води і відкачування стічних вод.

Тому військова адміністрація Балаклії та місцевий водоканал звернулася до водоканалів України за допомогою в пошуку обладнання відповідного типу, розміру і характеристик.

КП «Луцькводоканал», маючи в наявності і в резерві обладнання такого типу, одразу відгукнулося на запит. Тому наразі ми передаємо Балаклії насосне обладнання у користування для відновлення роботи ГКНС, щоб люди отримали налагоджене водопостачання та каналізацію і могли повертатися до своїх домівок.

Також підприємство надасть Балаклії матеріальну допомогу розхідними матеріалами та комплектуючими для виконання робіт в системі водопостачання і водовідведення. Наразі стан міста настільки скрутний, що ані обладнання, ні комплектуючих там знайти неможливо», – йдеться у повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
олег Показати IP 4 Жовтня 2022 10:39
чекаймо на підвищення цін на воду та тепло - закон архімеда, а може когось іншщого закон збереження енергії.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus