USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Луцькводоканал» завищував ціни

5 Лютого 2014 21:00
«Луцькводоканал» давав завищені рахунки до сплати за приймання стічних вод. Таке порушення виявило обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України.

Під час прес-конференції сьогодні, 5-го січня, голова обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України Віктор Гупало повідомив про порушення луцьких комунальників.

«Керівництво Луцького національного технічного університету звернулося до нас перед Новим роком. Упродовж минулого року виш отримував рахунки зі збільшенням сум плати за дощові й талі води. Ми провели перевірку. Тепер політех економитиме 22 тисячі гривень», - розповів Віктор Гупало.

Антимонополівець сказав, що такі випадки з надмірними розрахунками комунальників непоодинокі, але скарга надійшла лише одна.

«Ми вивчили, що водоканал виконує рішення виконкому Луцькради 902-1 від 15 грудня 2011-го року, яким затвердив правила приймання стічних вод, але вони не врахували тих документів з Києва, згідно з якими мають проводити розрахунки за стічні води. Ми рекомендували КП «Луцькводоканал» та міській раді внести зміни у рішення виконкому. Якщо цього не зроблять, то відкриємо справу, а при невиконанні зобов’язання - звернемося в суд», - додав Віктор Гупало.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
а Показати IP 5 Лютого 2014 21:12
для лучан ціни не завищені?
Чипполино Показати IP 6 Лютого 2014 07:36
" рахунки зі збільшенням сум плати за дощові й талі води" - а где за воздух? а за солнце?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus