USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцьк отримав 4,3 млн грн на обладнання сучасними електронними ресурсами закладів освіти

17 Травня 2021 12:32
Сьогодні Луцький міський голова Ігор Поліщук зустрівся з виконавчим директором Асоціації міст України Олександром Слобожаном, який вручив сертифікат для Луцької міської ради у сумі 4 мільйони 300 тисяч гривень на обладнання сучасними електронними ресурсами навчальних кабінетів у закладах освіти.

Про це йдеться на сайті Луцькради.

Під час розмови Олександр Слобожан зауважив, що Луцьк – одне з перших міст, з яким АМУ підписало меморандум про співпрацю в освітній галузі. «На сьогоднішній день, ми об’єднуємо 1000 муніципалітетів, у яких проживає майже 90% населення України. Це великі та малі громади. Діють фахові секції. Луцьк приймав освітян з різних громад країни, і усі залишилися задоволені рівнем освітянської бази, тим, як тут працюють педагоги. У Асоціації міст України уже сформувався позитивний досвід роботи з управлінням освіти Луцької міської ради. Сподіваюсь, ви й надалі ділитиметеся своїми напрацюваннями з іншими громадами», – наголосив він.

Потому Олександр Слобожан вручив Ігорю Поліщуку сертифікат для Луцької міської ради у сумі 4 мільйони 300 тисяч гривень на обладнання сучасними електронними ресурсами 15 кабінетів початкової освіти, 15 кабінетів математики, 15 кабінетів початкової освіти для інклюзивного навчання, 15 закладів дошкільної освіти.

Луцький міський голова Ігор Поліщук подякував Асоціації міст України та Олександру Слобожану за таку підтримку галузі освіти нашого міста. Він зауважив: «Освіта Луцька традиційно займає високі позиції у різноманітних рейтингах. Ми бачимо результати наших учнів на олімпіадах, ЗНО, різноманітних конкурсах. Наші педагоги постійно працюють над собою та знаходять нові підходи у роботі. Традиційно луцькі школи входять у рейтинг топ-100 загальноосвітніх закладів України. Освітянська родина є професійною та патріотичною, вболіває за дітей і їх майбутнє. Ця допомога зробить освіту Луцька ще кращою».


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
маман Показати IP 17 Травня 2021 14:43
Техніка то звісно добре, але заставте вже зробити електронні щоденники в 21 столітті.Це дало б змогу позбутися паперової роботи і можливість контролювати дітей батьками , тим більше під час пандемії,
Містянка до маман Показати IP 17 Травня 2021 15:20
Паперові документи ніхто не відміняв. Тому педагоги будуть заповнювати і журнали, і щоденники у двох варіантах (паперових та електронних). Ті "покращення" комусь полегшили роботу? Може я не в курсі, поділіться.
Експерт Показати IP 17 Травня 2021 18:52
У вас система образования рушится, какие ещё електронные щоденныки, вы совсем обленивитесь!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus