USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

«Луцьк – центр Європи»: на Театральному майдані – танці та виступи оркестрів

26 Травня 2019 20:57
У центрі Луцька відбувся фестиваль-конкурс народного танцю та духової музики.

Так, сьогодні, 26 травня, на Театральному майдані обласного центру провели обласне мистецьке свято «Луцьк – центр Європи», приурочене 590-й річниці З’їзду європейських монархів в Луцьку, у рамках якого відбувся обласний фестиваль-конкурс народного танцю та духової музики.

Захід розпочався об 11 годині урочистим відкриттям - театралізованим прологом за участі акторів Волинського академічного обласного музично-драматичного театру імені Тараса Шевченка.
Під час мистецького свята лучани та гості міста мали змогу спостерігати за яскравими виступами учасників обласного фестивалю-конкурсу хореографічних колективів та духових оркестрів. Участь у заході взяли більше сорока кращих духових та хореографічних колективів Волині.
Духові оркестри демонстрували конкурсну програму безпосередньо на Театральному майдані.

Окрім цього, присутні на заході гості мали змогу ознайомитися з художніми роботами переможців конкурсу малюнків серед учнів мистецьких шкіл області «Європа очима дітей».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Вячеслав Показати IP 27 Травня 2019 10:57
Не всі лучани та гості міста знали про цей фестиваль .Організатори могли б заздалегідь зробити анонс.Біля шкіл,на видних місцях не було ніякої реклами.Про те реклама наркотиків на кожному кроці.Для кого ці заходи, для галочки?Навіть тим хто приїхав показати свою майстерність було б приємно бачити людей на площі.За який хрен начальнику управління культури при облраді платять гроші?Пора його поміняти!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus