USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцьк «по ходу опозорився» в Дурнєва. ВІДЕО

20 Березня 2012 09:48
Леся Українка, Тарас Шевченко та Іван Франко – улюблені «літературні персонажі» луцької молоді. Натомість Анна Кареніна, на їхню думку, зробила великий внесок у розвиток української літератури.
Про це лучани розповіли під час «допиту» ведучими скандально відомого телешоу «Дурнєв+1», яке транслювали у ефірі каналу «ТЕТ» 20 березня.
Ведучі шоу Олексій Дурнєв та Дарина Ши відвідали Луцьк на початку березня. Під час прес-конференції вони розповіли, що приїхали у волинський край на запрошення організаторів вечірки у нічному клубі. Так, 2 березня передачу «Дурнєв+1» знімали у «Метро».
Відвідувачам нічного клубу влаштували «літературний вечір». Зокрема, ведуча шоу Дарина Ши цікавилась у лучан, хто така Анна Кареніна, Пітер Пен та Муму. Втім, вона не лише не дочекалася правильної відповіді, а й вислухала багато недолугих варіантів.
Приміром, Муму назвали коровою, Анні Кареніній приписали значний вклад в українську літературу, а Пітер Пен, за словами лучанки, вже помер.
Один із відвідувачів нічного клубу на запитання, хто все ж таки Анна Кареніна? відповів: «Важко розказати, патамушо я накуряний».
А інший юнак, усвідомивши, що його відповідь була помилковою, визнав свою неправоту. «Я опозорився по ходу», ‒ сказав хлопець ведучій. Та, своєю чергою, ствердно кивнула головою.
Ще один юнак наголосив, що його улюблені літературні персонажі – Леся Українка, Тарас Шевченко та Іван Франко. А коли ведуча запитала, хто такий П’єро, той відповів, що П’єро – не Тарас Шевченко і не Леся Українка. За це автори передачі прозвали його «кепом» («Капітан Очевидність» ‒ цим терміном в Інтернеті називають людей, які мають «залізну логіку» та кажуть очевидні речі», ‒ «ВН»)
Варто зауважити, що під час зйомок передачі у нічному клубі молоді дівчата танцювали топлес, ледь прикриваючи свої принади.
Під час іншої рубрики, зйомки якої велись у торговому центрі «Ювант», лучан перевіряли на знання права, математики, фізики, географії, зоології та логіки.
Так, лише один учасник передачі знав, від чого походить назва міста Луцьк. Майже всі опитані відповіли, що Луцьк названий на честь князя Любарта, який, на їхню думку, і є засновником міста.
Крім того, лучани сплутали термін «клоака» із твариною коалою, не знали, яка найдавніша у світі професія, що таке «абсциса», і звідки з’являється веселка.
Олексій Дурнєв запитував, навіщо в автомобільній аптечці презервативи. На це кмітливий лучанин сказав, що, мовляв, їх використовують для сексу на задньому сидінні машини.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 28
kamil Показати IP 20 Березня 2012 10:27
випуск загалом не дуже веселий. тим більше не в той клуб пішли, а в звіринець. а знання треба було перевіряти в центрі.
lola Показати IP 20 Березня 2012 11:04
Особисто мені було соромно за нашу молодь. рівень їх освідченості майже "0"
liii до lola Показати IP 21 Березня 2012 01:43
ну не тільки у молоді шкутильгає рівень освіЧеності...
читач Показати IP 20 Березня 2012 11:11
Я в тім і не сумнівався, що Дурнєв відшукає в Луцьку багато дурнів.
Енштейніус Показати IP 20 Березня 2012 12:18
Абг...нили усіх тих уродів і правильно))) Колгосп є колгосп....
кукурудза Показати IP 20 Березня 2012 13:02
ці дівки з голими облитими чимось липким грудьми, фєєєєє.
Max Freeman Показати IP 20 Березня 2012 14:03
Передача улыбнула, но большой трагедии я бы делать не стал. То, что нынешнее поколение молодежи меньше обращает внимания на школьную программу - это мы уже давно поняли. Я хочу, чтоб вы поняли другое: формат этой программы не предполагает общение с высокоинтеллектуальными людьми. Она создана именно для того, чтобы показать и высмеять тех, кого мы в ней видим. Я к тому, что если бы любой из вас правильно ответил бы на все вопросы Даши - был бы скорее всего вырезан при монтаже. Кому интересно смотреть, как умник все знает? :) Так что давайте без излишнего драматизма... Лично меня покоробила только вот та обкуренная херня, которая должна была быть отфильтрована еще на входе в клуб. В остальном - обычные недоучившиеся в школе люди... Честно признаться, вопрос про абсциссу (это из репортажа Дурнева в Юванте) меня тоже загнал бы в угол - ну не помню я! Терпеть не мог точные науки в школе... :)
Богдан Показати IP 20 Березня 2012 14:58
Наскільки я зрозумів, Метро просто захотіло пропіаритися за рахунок своїх альтернативно освічених малолітніх відвідувачок, яким нічого не вартує показати на публіку цицьки? Ну що ж, в такому разі все вийшло просто прекрасно. Іншого логічного пояснення для цієї всієї лажі я не бачу. Хіба що організатор цієї клоаки — один з тих обкурених літературознавців.
!!! Показати IP 20 Березня 2012 14:58
"а знання треба було перевіряти в центрі."Якому центрі??? Ви про що??? Чи там групуються одні лише інтелектуали? Так, 2 березня передачу «Дурнєв+1» знімали у «Метро». Взагалі в програмі не афішувалась назва клубу, для чого ця "отсєбятіна", дорога редакція?
Каріна Показати IP 20 Березня 2012 15:01
соромно...що саме такі п'янючі, накурені юнаки потрапили в кадр..ладно не знали відповедй...їхній стан і мова найбільше вразили. Охорона в клубі потребує заміни...
Студент Показати IP 20 Березня 2012 15:09
В основному колгоспники із села...так дають інтер"ю, а не студенти з Луцька!
Сергій до Студент Показати IP 22 Березня 2012 07:48
Я не бачу тут логіки, бо "колгоспники із села" і є студенти з Луцька.
Зеро до Студент Показати IP 22 Березня 2012 18:12
Так всі кричали, що вони з Луцька!
Алексей Показати IP 20 Березня 2012 15:17
так должно быть...потому и существует ета передача)
!!! Показати IP 20 Березня 2012 15:27
Організатори вечірки - профком ЛНТУ!
Інженер Показати IP 20 Березня 2012 15:34
Каріна, такі юнаки - основна і постійна аудиторія клубу Метро, так що...)
Інженер Показати IP 20 Березня 2012 15:36
Студент, це не колгоспники із села - а корінні лучани) колгоспники в кориді та шайбі гудять)
Чуйна Показати IP 20 Березня 2012 17:21
Не Луцьк опозорився, а обкурена гопота-ліміта!!! І, взагалі, додумалися, де запитувати! У Метро важко дихати, а думати в такому смозі - взагалі!
Артем Показати IP 20 Березня 2012 17:43
Ідея цієї передачі ідіотська. А молодь наша взагалі примітивна і неосвічена.
111 до Артем Показати IP 20 Березня 2012 19:10
Ідея передачі - показати що наше суспільство скотилось з ракетобудівників до бидломаси. І якщо скрізь таке га----о як в нашому Метро то це не привід ним пишатись.
Spaceman Показати IP 20 Березня 2012 18:05
Мені одному Дурнєв на Кобзона схожий?
краду_черешні Показати IP 20 Березня 2012 18:07
а мені по барабану
:) Показати IP 20 Березня 2012 18:20
Цілком згоден з Максом Фріманом! Рубрика і дійсно називається "антигламурний репортаж",тому всі правильні відповіді і всі 20 чи то 25 людей, які відповідали на питання не потрапили в кадр, а лише "ізбранні". стосовно запитань (які, як завжди з підковиркою), то ту нічого особливого, тупа молодь. ось і все. за "накуряного" згоден зі всіма! стосовно організаторів, то, наскільки мені відомо, ними являються GoodLife. І взагалі причому тут вони, поняття не маю. на рахунок клубу - то це теж окреме питання. Охорона - згоден, прогавила, а ось сам клуб як клуб. нічого особливого як показала практика - по всій Україні ситуація "+-" однакова. а, шановна редакція, ніхто там топлес не танцював, це був конкурс, якщо не зраджує пам'ять. і чому на це такий акцент - не розумію. задумайтесь кожен про свій рівень знань
Луцьк Показати IP 20 Березня 2012 20:09
Сумеіваюся, що сам Дурнєв - не Дурнєв. Такі герої, як у передачі, - це рівень його освіченості й культури. Про що ця передача? Ні про що. Для чого? Щоб кацапо-жидюри принизили Україну. треба цей дурнуватий PR недолугої молоді? Подивитись на ці дві гидкі ненависні фізіономії - хто за ким стає ясно. Вони ж підтримують всю тупизну, вони за неї, і хочуть показати, що така вся Україна, хочуть до такої її довести. Фу-у-у-у, какая гадость эта передача! Вона може цікавити таких самих, яких у більшості показують.
Soldier of fortune Показати IP 20 Березня 2012 23:14
Природнє бажання запитати у Дурнєва, чи знає він, хто такий Шикельгрубер, і що таке адіабата, якщо ні - тоді власне імення - може носити гордо.
оксана Показати IP 21 Березня 2012 01:26
нічний клуб і література поняття настільки далекі, що іншого результату просто не можна було уявити..(( але здивували не стільки відповіді, як поведінка деяких "клаберів": ні каплі сорому.. бачили б все це їх батьки..
=((( Показати IP 21 Березня 2012 20:36
метро---------ПОЗОР(((((((((
ВИГУК Показати IP 30 Березня 2012 15:14
Ви говорите,молодь.. ось і не тільки !!!! У моємцу інституті, коли я написав твір про Єріка Марію Ремарк, викладач знизив мені оцфінку , і "пояснив" наступне : Єрік Марія Ремарк- це Жінка ))))!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus