USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Луцька активістка жорстко розкритикувала депутата міськради «за паразитизм»

30 Січня 2018 15:51
Громадську активістку Оксану Марищук знає чи не весь Луцьк. Запам’яталась вона містянам акціями громадської непокори біля прокуратури та Головного управління Національної поліції у Волинській області, емоційними виступами на сесіях міської ради.

А ще громадська активістка особисто знайома з Олегом Ляшком, бо саме через неї він "відчитав" головного прокурора області Максима Киричука, пише Під прицілом.

З Оксаною Марищук воліють не знайомитися політики, її побоюються чиновники, а "професійні" громадські активісти, такі як Сергій Рижков та Богдан Климчук - від неї просто тікають.

Ті, проти кого бореться громадська активістка і кого тролить, – її відверто демонізують. Щоб розставити усі крапки над "і" журналісти видання "Під прицілом" вирішили поспілкуватися з пані Оксаною і поговорити про сучасну волинську політику, її боротьбу з владою і громадське середовище міста.


Оксана Марищук і Олег Ляшко

Громадська активістка свідомо не захотіла акцентувати уваги на собі, адже вона по натурі людина скромна і вважає себе гвинтиком у боротьбі з тотальною корупційною машиною. Вона більше воліла говорити про тих, хто на її думку винен у такому стані речей і під виглядом національних та патріотичних гасел набиває собі кишені.

У ексклюзивному інтерв'ю Оксана Марищук розповіла гострі подробиці діяльності деяких громадських та політичних діячів, які вона дізналась з власних джерел, власне бачення різних акцій та подій і жорстко висловила особисту точку зору щодо діяльності депутата міськради Павла Данильчука.

"Свою розповідь про Павла Данильчука хочу розпочати із його "творчої діяльності" ще з часів Володимира Бондаря. Його і такого ж "горе-активіста" Михайла Шелепа, на яких в мене є чотири кримінальні справи. Ще з часів Помаранчевої революції їх підібрав Бондар, він їхній хазяїн, бо вони в його були на зарплаті.

Якщо говорити по волинському лісу, то коли приїжджає Бондар, хоча б взяти останній захід, коли призначали сина Колісника та знімали з посади колишнього керівника, нібито за браконьєрство, то там завжди можна побачити Данильчука.


Павло Данильчук

Коли я розпочинала свою діяльність у "Правому секторі", то я відразу звернула увагу на те, що крадуться гроші зі скриньок, та й взагалі до нього завжди було більше питань аніж відповідей.

Наприклад, питання, як він їздив на Схід, а сам ходив по місту, крадіжка бронзового пам’ятника Леніну у Маневичах. Та все це відбувається під прикриттям Бондаря та депутата обласної ради Людмили Кирди.

Розкажу вам ще одну історію. У Луцьку є така собі підприємиця Наталія Кушнір. В неї була незаконна забудова. Павло Данильчук і Ко прийшли до неї додому і сказали, що є рішення міської ради і, щоб "зам’яти" питання, вимагали в неї 20 тисяч доларів. Вона відповіла, що може дати тільки 10 тисяч, однак Данильчук не погодився на таку пропозицію і сказав, що йому потрібно ділитися з Юлією Вусенко і нині покійним Романюком. Отримавши відмову, вони рознесли приміщення вщент", – каже активістка.



Тарас Яковлєв, Юлія Вусенко і Павло Данильчук

Оксана Марищук підозрює Павла Данильчука у незаконній діяльності і вимаганні грошей. Зокрема, вона переконана, що він "збиває" гроші з підприємців, а також нажився на матеріальній допомозі бійцям у зоні АТО. "Ще одним способом заробітку є те, що так званий "Народний контроль" розпочинає розслідувати якусь потужну справу, а потім збиває гроші, щоб зупинити розслідування.

Коли Павло Данильчук очолював бюджетну комісію при покійному Миколі Романюку, то там по кожному засіданні комісії можна відкривати кримінальну справу. Я впевнена на сто відсотків, що Данильчук має відношення до спалення арки Героїв небесної сотні і відразу з бюджету без жодних тендерів було виділено 40 тисяч гривень.

Також Павло Данильчук вкрав тепловізор волонтерки з Франції, який був переданий для атовців, вкрав оптику нічного бачення, яка вартує мінімум 4 тисячі доларів.

Покійний Микола Романюк плекав його, як рідну дитину, бо вони практично з одного села, не дивлячись на те, що Данильчук завжди вів паразитичний спосіб життя, ні дня ніде не працював. Скажу більше, що "Народний контроль" спонсорує Кремль, а всі передвиборчі ролики Данильчука монтувалися на відомому телеканалі.

Вдалося відмітитися Данильчуку і в Маневичах, коли вони з Самообороною Ігоря Лапіна не могли поділити сферу впливу за бурштин, тоді аргументом стала вогнепальна зброя, яку застосували учасники конфлікту. До речі, він має посвідчення учасника бойових дій тільки за те, що куховарив два тижні на Сході, бо є боягузом і в бойових діях участі не приймав. Скажімо, "Азов" недоотримав 200 тисяч гривень, бо їх вкрав Данильчук.

Також за період кривавих подій Революції гідності Павлик зумів собі "придбати" чи "віджати" дві квартири в новобудовах. Звідки гроші, думаю, пояснювати не треба", – зазначає Марищук.



Павло Данильчук воює в АТО

Наостанок активістка емоційно висловила суб'єктивну думку про статус Павла Данильчука і пообіцяла позбутись певних політичних діячів.

"Такі громадським активістам як Доманська, Ніколайчук, Климчук, який у вузьких кругах більш відомий як "Баба", теж щомісячно отримували за свої послуги по п’ять тисяч гривень. Та найбільше вкрав Данильчук, за що й придбав дві квартири – одну на Київському майдані, а одну на вулиці Арцеулова. Ні для кого не секрет, що обідав він тільки в "Базиліку", де ціни доволі високі. Я прикладу всіх зусиль, щоб цих "політичних лідерів" позбутися. Впевнена, що він прочитає цю статтю", – підсумувала Оксана Марищук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 17
Злий Показати IP 30 Січня 2018 16:22
Цікава стаття, але заперечити поки не можу.
Євроінтегратор Показати IP 30 Січня 2018 16:24
дуже корисно, об'єктивно і думаю правдиво.
Степан(Крымчанин) Показати IP 30 Січня 2018 16:26
Скорпіони в банці.
Анонім Показати IP 30 Січня 2018 16:28
Правда,вона як травинка крізь асфальт....люди все бачуть,замічають.
Анонім Показати IP 30 Січня 2018 17:30
та щось на брєд шизофренічки схоже!
987 до Анонім Показати IP 30 Січня 2018 18:58
Може і шизофренічка, але правду матінку лупить, молодець що не злякалась, а тепер, оскільки в статті є пряма інформація про злочин повинно бути реагування від правоохоронців, а саме внесення в ЄРДР (єдиний реєстр досудових розслідувань) для проведення перевірки згідно чинного законодавства.
Вася Показати IP 30 Січня 2018 17:49
про Доманську, Ніколайчука, Климчука, Шелепа, в точку, але про Котлюка і Пащенка ще забула .....
777 до Вася Показати IP 30 Січня 2018 19:00
А, Олексія Феофановича Чайку, що забула, він ж права рука чи то середня нога в Павлика...
Сс до Вася Показати IP 31 Січня 2018 16:01
Це напевно тільки початок, до них добереться трошки пізніше!
селоТорговиця Показати IP 30 Січня 2018 21:35
Батько Данильчука був головою колгоспу в с.Торговиця. Все там розыкрав. Яблуко не далеко выдкатиться выд яблуны.
лучанин Показати IP 31 Січня 2018 02:24
підпишусь під кожним її словом.. особдиво що стосується фінансування гб-шниками із-за поребрика..
11 Показати IP 31 Січня 2018 08:49
Данильчук яковлєв вусенко . Цю всю банду романюку потрібно посадити . І все майно яке понині вкрали вміста повернути назад . Але їх же ділі хтось пропихає
Петручіо Показати IP 31 Січня 2018 10:44
Ще як до Рижкова і самооборони добереться то там в?руться.
Леся Показати IP 31 Січня 2018 11:38
Це не дивно. Данильчук колись прив"язував в наручники колишню владу і лив воду, а сам кращий???? 2 квартири купив, цікаво де так заробляв, може на заробітках?
Інкогніто Показати IP 31 Січня 2018 18:35
Підписуюсь під кожним словом.
Сіроня Показати IP 31 Січня 2018 19:11
Скромна активістка.... Нда... Та їй лікуватися треба, там явні психічні відхилення. Я й сам би иікав щоб не провокувати))
Свій Показати IP 31 Січня 2018 22:06
Так, це правда, тільки мало хто може це озвучити. Разом з цим, це мінімум від правди. Насправді, ситуація більш серйозніша. Данильчук- це покидьок!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus