USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Данильчук звинуватив «Батьківщину» у чорному піарі

30 Березня 2014 18:14
Статтю, у якій поливають брудом Правий сектор, зі слів Павла Данильчука, замовило ВО «Батьківщина».

Про це стало відомо під час відкритих зборів Правого сектора, що відбулися 30 березня у Луцьку.

Лідер Правого сектора на Волині Павло Данильчук зазначив, що проти структури ведеться брудна інформаційна політика. Так, він продемонстрував статтю в газеті «Волинь-нова» під назвою «Правий сектор підіграє Путіну».

«Автор – Василь Рогуцький, це псевдонім, ми знаємо, хто це насправді. Конкретне замовлення. Відверто заявляю, що це партія «Батьківщина» замовила. Нас починають демонізувати і показувати агентами Кремля. І розписують - ай-ай-ай, Правий сектор шкідливий для України», - розповів Павло Данильчук.

З його слів, представники Правого сектора спілкуватимуться з редактором видання та проситимуть не публікувати проплачені замовні статті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 85
Путінський Сектор. Показати IP 30 Березня 2014 18:20
Про що ви говорити пане Данильчук? Ви самі себе, своїми побратимами-уголовніками, своїми діями дискредитуєте повністю. Ви зловили хвилю народної любові і довіри, але дуже швидко втратили своєю радикальщиною, калашами, провокаторськими діями. Не треба нам таких патріотів, бо не дай бог ви прийдете до влади то ЗХ Україні прийдеться кликати путіна на допомогу. Дуже-дуже-дуже велике розчарування людей у вас. Почніть люстрацію з себе спочатку.
BMW до Путінський Сектор. Показати IP 30 Березня 2014 18:38
данільчук правду каже. якшо батьківщина прийде до влади всі будемо бідні і не будемо знати куда ховатись чи до ПС чи до путіна
юля до BMW Показати IP 30 Березня 2014 18:42
юля не прийде
Лучанин до Путінський Сектор. Показати IP 30 Березня 2014 18:56
Нещодавно повернувся з цих, якщо можна так сказати зборів. ВРАЖЕННЯ - ЖАХ! ЛЮДИ ДОБРІ, ЯКЩО НЕ ХОЧЕТЕ СОБІ ЗІПСУВАТИ НАСТРІЙ - НЕ ХОДІТЬ. Данильчу тих, хто задавав питання весь час перебивав, "коротше говоріть", "у нас немає часу". Так навіщо таке взагалі організовувати? Редакції газети і особисто Рогуцькому погрожував поїхати і розібратися. Старшого чоловіка, який чисто по-людськи висловив їм своє побажання в подальшій роботі керівник політичного крила Тимощук цинічно звинуватив у тому, що той на попередніх виборах голосував за БЮТ і щоб він передав своїм однопартійцям (хоча той і не є членом БЮТ) що ПС все знає. Ні поваги до простих людей, ні до старшого покоління. То ж і не дивно що люди від вас відвертаються.
в європу до Лучанин Показати IP 30 Березня 2014 19:17
Так. З такими керівниками і бандформуванням ми підемо не в Європу, а в жо.у. Дивилась і я цю клоунаду. Правильно їх назвав Аваков. Ще й було сьогодні заявлено що всі вищі силові структури в Україні повинні займати члени ПС. ДУРДОМ. ДО ВЛАДИ ПС НЕ МОЖНА ДОПУСКАТИ НА В ЯКОМУ ВИПАДКУ.З ТАКИМИ КЕРІВНИКАМИ В ДЕРЖАВІ З НАМИ НЕ СТАНЕ РОЗМОВЛЯТИ НІ ОДНА ЦИВІЛІЗОВАНА КРАЇНА, А ТИМ БІЛЬШЕ НАДАВАТИ ГРОШІ. І СТАНЕМО МИ ДИКИМИ ПЛЕМЕНАМИ.
911 до Лучанин Показати IP 30 Березня 2014 19:58
А те, що Данильчук став депутатом міської ради від БЮТ? Про це Тимощук мовчав? І ще багатьох білосердечних однопартійців перейшло в ПС. І звідки "пророк"Тимощук знає як голосували люди? Цікаво.... Один пророк, інший (Данильчук) месія... Ось тільки чи вони передбачають своє політичне майбутнє?
Анонім до 911 Показати IP 30 Березня 2014 20:34
А що, на попередні вибори балотувався ПС? Щось такого не пригадую. Це що, хто не з нами - той проти нас, а у нас в руках зброя з дозволами. І ще будуть людям диктувати кому симпатизувати і за кого голосувати? Нахабство. Треба цьому покласти край.
Пенсіонер до Лучанин Показати IP 30 Березня 2014 20:55
Волиняни перестаньте ходити на збори цих фюрерів і заберіть від них своїх дітей, Будучи присутнім в БК я побачи хамство та нетернпимість до інших поглядів. Я ще трохи сумнівався , а сьогодні переконався, що це чиїсь проект. можливо і Путіна, Господ убережи Україну від таких пройдисітів.
Анонім до Пенсіонер Показати IP 30 Березня 2014 22:37
Поживем-побачим. Час все розставить на свої місця. Але що це проект спроби приходу до влади з застосуванням зброї - це однозначно. До розвитку таких подій вони готуються. Сказали сьогодні однозначно - готуються до війни.
Любомир до Лучанин Показати IP 30 Березня 2014 23:21
Їм вже давно питання під час допитів слідчі повинні ставити (в якості підозрюваних), а не на пресс-конференціях діалоги вести!!!
!!!!!!!!!!!!!! до Лучанин Показати IP 31 Березня 2014 06:56
ЛЮДИ! ВОНИ ЩЕ ПОСТАВИЛИ СКРИНЬКУ ДЛЯ ЗБОРУ КОШТІВ ПС. НЕ КОРМІТЬ БАНДУ ЛЕДАЦЮГ, ЯКІ НЕ ХОЧУТЬ ПРАЦЮВАТИ. СЬОГОДНІ СКРИНЬКА - А ЗАВТРА ЗАВІТАЮТЬ ДО ХАТИ. В ТЮРМУ - НЕГАЙНО І БЕЗ ПСИХІАТРИЧНОЇ ЕКСПЕРТИЗИ - ЩОБ НЕ УНИКНУЛИ ПОКАРАННЯ. ТИМОЩУКА СУДИЛИ ЗА ТЕ ЩО КОСИВ ВІД АРМІЇ А ТУТ СТВОРЮЄ БАНДУ...
ПОЗИТИВ до !!!!!!!!!!!!!! Показати IP 31 Березня 2014 07:16
ПРИ САМЫХ БЛАГОПРИЯТНЫХ РАСКЛАДАХ ГОССУДАРСТВО МОЖЕТ ИМ ПРЕДЛОЖИТЬ РАЗВЕ ЧТО МЕСТА ОХРАННИКОВ В ТЮРМАХ. ГДЕ СОДЕРЖАТ ИМ ЖЕ ПОДОБНЫХ. НО ПАРНИ - ЧИСТОЙ ВОДЫ КРИМИНАЛИТЕТ И ПРИ ЧЕМ В ТАКОЕ ВРЕМЯ. ОБЩЕСТВЕННОСТЬ ДОЛЖНА РЕАГИРОВАТЬ. НЕТ НАЧАЛЬНИКА УВД - ПУСТЬ РЕАГИРУЕТ ГУБЕРНАТОР. ДА СКОЛЬКО МОЖНО ТЕРПЕТЬ ЭТИХ.... НЕ ХВАТАЕТ СЛОВ.
запрошений на збори до Путінський Сектор. Показати IP 30 Березня 2014 20:04
А я знаю цього чоловіка. Він боровся за майбутнє України. І повірте мені ні Тимощук, ні Данильчук ні морально ні політично ніколи не доростуть до його рівня. І йому сьогодні було дуже прикро дивитись на нашу "надію і опору" з такими обличчями.
От присутствующих в до запрошений на збори Показати IP 31 Березня 2014 10:05
Могу констатировать одно - у них никогда не было политического прошлого и никогда не будет политического будущего.
Паша до Путінський Сектор. Показати IP 30 Березня 2014 20:48
Ти подивись на своє оточення, я там не бачу ні одного який проходив службу в українському війску. А понтів, зусіх правих сил на майдані загинуло 10 активістів, це 8 %, а узурпація перемоги на 100%. Якимби свідомим націоналістом не був Білий в Чечні він був звичайним найманцем, а в Україні рекетиром. Останє пікетування ВР з побиттям вікон це, що не замовлення Москви, Необхідно бути тупорилим щоб цього не розуміти.
Тарас до Путінський Сектор. Показати IP 30 Березня 2014 20:56
В газеті на 100% написана правда, раджу прочитат і проаналізувати.
війсковий НГ до Путінський Сектор. Показати IP 30 Березня 2014 21:00
А чого ці два здорових жлоби в цей скланий для країни час, ворог на порозі, не в армії, Скосили в мирний час, зараз своєї суті не прикриєш тріпологією, 5 сотень майдані пройшли курс бійця в НГ , це герої.
******** до Путінський Сектор. Показати IP 30 Березня 2014 21:20
У мене краща ідея - видати їх всіх Путіну і нехай їдуть в Магадан освоювати землі. І там проводять війни. Тоді в Україні буде мир і спокій.
відповідь до Путінський Сектор. Показати IP 30 Березня 2014 21:38
бла бла де факти рекету.де
БЮТ-ПС Показати IP 30 Березня 2014 18:23
БЮТ-ПС: два брата-акрабата, один лом, другой лопата...
02 до БЮТ-ПС Показати IP 30 Березня 2014 19:00
Можливо, що й так. Бо чому Аваков не приймає ніяких мір до ПС. Це ж отморозки без мозгів. Подивіться на наших. І ще кричать що їх брудом обливають. Та ви самі обіср.... І не шукайте винних. Люди все бачать. Кого-кого, а вашу банду в першу чергу на нари.
Петро Показати IP 30 Березня 2014 18:26
Данильчук ,йди в сад погуляй.Ви мародери і здирники,хватить піаритись на майдані,рекетня!Він ще піде до редактора...ха-ха...погрожуєш?це все,що ти вмієш.А ну бігом на східний кордон,щоб тобою тут не смерділо!
правда Показати IP 30 Березня 2014 18:33
Подивись на свій "сектор" у Володимирі-бійці боксерського клубу які жодного відношення до останніх подій в УКРАЇНІ не мають..Швидше всього антимайданівці, охорона мера Саганюка( колишнього бютівця) від опонентів, який править містом з початку 90-х. Данильчук поговори з людьми, а потім виправдовуйся.
Анонім Показати IP 30 Березня 2014 18:34
скоро Юля и Данильчука прзначит командиром "небесной сотни"
BMW до Анонім Показати IP 30 Березня 2014 18:40
скоро ваша юля будет с...ть у данільчука
Москаль до BMW Показати IP 30 Березня 2014 20:52
Эти долбо..бы сами себе яму копают. Не понимаю, им же помогают, чего они обижаются-то?______ В "Правом секторе" подтвердили, что ездят на машинах Януковича: "А что, мы должны покупать?" Лидер "Правого сектора" приезжал в Ривне на машине беглого экс-президента. Как сообщает Цензор.НЕТ, об этом говорится в посте на странице "Правого сектора" в Facebook. "Извините, а ПС в революционное время должен был ПОКУПАТЬ машины? Это во-первых. Во-вторых, везти Яроша в небронированном авто - это преступление халатности. Как-то не очень хочется в ближайшее время быть и на его похоронах...", - говорится в сообщении.____ http://censor.net.ua/news/278370/v_pravom_sektore_podtverdili_chto_ezdyat_na_mashinah_yanukovicha_a_chto_my_doljny_pokupat______Ну не бараны ли? И на счет работы на Путина. Путин, наверное, и сам в ах..е от таких "помощничков", но, если рассудить здраво, то ПС вольно или не вольно льет воду на его мельницу: с такими ослами Украина получит не приглашение в Европу, а от жилетки рукава.
Підприємець Показати IP 30 Березня 2014 18:40
А я підтримую Правий сектор.Молодці хлопці!!!Я хабарів не беру та й не даю ,бо справно сплачую податки.Тому мені , що Правий сектор , що Лівий..,геть всерівно.Нехай би ще підприємців перевірили на ,,Варшавці",ато половина працює без документів.Таким чином створюють не ,, здорову " конкуренцію справним платникам податків.Правий сектор -- так тримати.ЯРОШ--ПРЕЗИДЕНТ!!!
BMW до Підприємець Показати IP 30 Березня 2014 18:44
молодець! підтримую
Бізнесмен до Підприємець Показати IP 30 Березня 2014 19:00
Ти дібіл ці козлики не будуть вивчати чи ти платиш податки бо в них на це розуму не вистачить а платити тебе за ставлять бо там одна бандота, яка працювати ніколи не буде!!!
Сам дибіл до Бізнесмен Показати IP 30 Березня 2014 19:59
Бізнесмен хр*нов.Тебе хтось обзивав,чума?
Пінгвін до Підприємець Показати IP 30 Березня 2014 21:33
Чим ви там торгуєте на ринку? Дивіться, бо в такий складний революційний час ПС не збирається нічого купувати - то прийде і просто візьме. Ну як? Згодні?
Журналіст до Підприємець Показати IP 30 Березня 2014 23:27
Такий самий комент на волиньпості....розуму вистачило лише на копіювати-вставити?)))
Анонім до Підприємець Показати IP 30 Березня 2014 23:49
Я також хабарів не беру і не даю. Питання не в цьому. Питання в тому, що попередню владу називають злочинною, тому що вони поставили себе понад законом. Сьогодні закон-це Правий сектор. Це абсолютно нездорова ситуація. Ось чому різниці між "сім"єю Януковича" та Правим сектором я не бачу. В теперішній ситуації, на мою думку, вони вчиняють ще гірший злочин проти народу України ніж Янукович.
дідо Показати IP 30 Березня 2014 18:42
БЮТ - це сексоти Кремля.
Філософ Показати IP 30 Березня 2014 18:44
Холпчики з ПС, ваше місце у в'язниці!!! Або на кладовищі!!! Вибирайте!
Сашко Білий Показати IP 30 Березня 2014 18:45
Побратими чекаю вас у пеклі.
Петро Показати IP 30 Березня 2014 18:47
то нічого,що ти такий чесний-скоро до тебе навідається ПС і будеш йому платити,бо цій банді треба на щось жити.Зараз вони їздять машинами яника,крадуть в Межигір"ї і інших маєтках,а скорой до теб прийдуть,не переживай,не забудуть завітати.
титушко Показати IP 30 Березня 2014 19:21
Вот здесь ПС прав .БЮТ захватила власть по районам не только нашей области ,значит на выборах будет админресурс.Плюс к этому Юля должна была выступить миротворцем между Россией и Украиной.Путин вернул бы корабли и технику и Юля как Жуков на белом коне.(если бы не растрел атомными пулями.)Расслабилась на нарах нюх притупился или Шуфрич дорос до своей игры?
порада Показати IP 30 Березня 2014 19:33
Данильчуку! Повний і письмовий,з оголошенням в ЗМІ розпуск,поки вас ще більш-менш терплять волиняни.А за вашим прикладом послідують і в інших областях і таким чином Україна очиститься від негативного впливу Правого сектору на психіку лбдей.
777 Показати IP 30 Березня 2014 19:37
Аншлаг...!!! То зроби що небудь зараз корисне, а не бігаєш з журналістами і постійно себе вихваляєш... Зроби вчинок, за який тебе люди будуть вихваляти і тоді ніяка собака не зможе тебе оббрехати!!! А то як кажуть "на злодії і шапка горить"!!!
Армії потрібна ПРЯМА Показати IP 30 Березня 2014 19:38
На відновлення військової техніки Військового аеродрому у Луцьку та 51-шої механізованої бригади у Володимирі-Волинську потрібна допомога робочою силою, запасними частинами і коштами! Як можна долучитися до важливої справи і допомогти у відновленні військової техніки: 1. Прийти (приїхати) і безпосередньо допомогти у ремонті техніки своїми руками (або надати своїх працівників відповідного профілю). 2. Передати запасні частини чи матеріали, потреба у яких досить нагальна. 3. Переказати кошти. 4. Взятися за ремонт вузлів та агрегатів на своїх виробничих базах, СТО. 5. Поширювати інформацію про роботу з відновлення техніки у соц мережах, з допомогою електронної пошти, у приватних розмовах. Активісти-організатори зайняті, тому на Інтернет у них просто не вистачає часу. 6. Залучити журналістів, аби вони підготували і поширювали у місцевих ЗМІ сюжети і замітки. Це дуже важливо, оскільки чоловіки з "золотими руками" переважно далекі від Інтернету і лише так вони зможуть дізнатися про потребу у їх допомозі. 7. Надати допомогу транспортом (для довезення матеріалів, механіків, електриків з інших міст). 8. Надати іншу допомогу з власної ініціативи. Усі пропозиції надавайте безпосередьо координаторам. 1. Костянтин Зінкевич 067-71-90-843, Роман Мартинюк 098-19-75-808 2. Фальчук Александра Ивановна, тел. 0661126243
титушко до Армії потрібна ПРЯМА Показати IP 30 Березня 2014 20:31
маразм .не боитесь что понаставят целеуказателей
БТР до Армії потрібна ПРЯМА Показати IP 30 Березня 2014 20:35
Вам підказати до кого і куди звернутись, чи самі здогадаєтесь?!:)
ЗМІ Показати IP 30 Березня 2014 20:33
Ви ось де порядок наводьте, а то всі цінності вже забули і гризетесь за портфелі і кабінети!!! "О.Богомолець не пускали на сцену столичного Майдану" http://www.unn.com.ua/uk/news/1324010-o-bogomolets-ne-puskali-na-stsenu-stolichnogo-maydanu Але нічого дивного, нажаль, це ж Українці у "кращому" свому проявленні! Огидно за таку націю!!!:(
Іван Показати IP 30 Березня 2014 20:50
Данильчук подивись скільки людей прийшли тебе послухати. Половина з них немають цікавості до тебе (журналісти, твої опрічники, спецслужби, працівники установи де проходили збори, люди які думають що ти чимось їм особисто допоможеш - знайомі). Пітримка у тебе на зборах майже ноль. Посудять тебе скоро. Втікай із України і то швидко. Коктейлі вже не пройдуть. Можна лиш представити як міліція сурпульозно кожен злочинний епізод твоєї діяльності буде доказувати і неважливо хто при владі. Бандит ти і багато нормальних хлопців підставив.
Присутній Показати IP 30 Березня 2014 21:09
І чому зразу втік? Коли почали задавати питання по суті.
ВІрю Показати IP 30 Березня 2014 21:28
Якщо узагальнити всі виходки ПС і поставити просте питання "кому це вигідно?" стає зрозуміло кому служить і ким фінансується ПС
111 Показати IP 30 Березня 2014 21:30
Що корисного зробив для міста депутат Данильчук???це і є відповідь що може робити такий лідер для громади...час розсудить
Тимур Показати IP 30 Березня 2014 22:26
Я за правий сектор. Це єдина не корупційна структура на Волині з політичних партій. Усі інші давно куплені. В мене вже уривається терпець мовчати і спостерігати за тим, що робить бют в особі Гузя на Волині. Яке він має право просовувати на посади в обласну адміністрацію і міськраду просто своїх друзів, з якими вільний час проводить і потрібних друзям легко керованих людей, які вигідні партії і друзям, які хюндая купили? Правий сектор, візьміться за Гузя. Він вже діє, як Янукович. Скоро в облдержадміністрації професіоналів не залишиться. Будуть одні балакуни з бюта і друзі друзів меценатів.
Остап Показати IP 30 Березня 2014 22:44
А ти не в курсі,що вони не чіпають тих,хто їм платить?ТО не корупційна структура,а бандугрупування,привіт з 90-тих.Гузя треба гнати так само,як і данильчуків,скоро їм дадуть належну оцінку.Уже почали давати.
Тимур до Остапа Показати IP 30 Березня 2014 22:52
Тепер ясно за які гроші святий Гузь будинок в Підгайцях будує. Показав народу будинок, з якого скоро виїжджає в справжній котедж. А хто знає, скільки заплатили Пустовіту посадовці, яких чомусь залишають на посадах?
привіт до Тимур до Остапа Показати IP 30 Березня 2014 23:37
А треба попитати в Пустовіта чому він не показав який будинок будує у себе на батьківщині, звідки родом. А то бідолага живе в гуртожитку.
Остап Показати IP 30 Березня 2014 22:55
А ти вважаєш,що данильчуків треба на посади ставити?Може варто досвід врахувати і декого з старих кадрів лишити,але жорство контролювати?
Лучанка Показати IP 30 Березня 2014 22:58
Люди це не смішно, Луцьк і Україну охопила банда. не треба ходити на віче, щоб не підтримувати такі дії.
Глюк до Лучанка Показати IP 30 Березня 2014 23:46
У людей уже истерический смех от действий ПС и подобных. Надо их вывести на майдан. Пусть попробуют каково было другим. История повторяется. Об этом они наверное не думали и им не снилось даже в кошмарном сне. Но скоро так и будет. Они уже довели людей.
07 Показати IP 30 Березня 2014 22:59
Що зробив Данильчук Гузь Козюра Шиба Григоренко для громади?????? Відповідь! Обікрали і далі крадуть.Громадо!!!! Їх і треба люструвати і на майдан та поставити р...ком.бандюганів.
Остап Показати IP 30 Березня 2014 23:08
данильчуків треба ігнорувати,а то занадто уваги,от вони і розійшлись.Самопроголошена банда-валіть самі,поки вас не випхали!
Звіробою Показати IP 30 Березня 2014 23:22
Сергійко, тікай звідти, ти не такий....
простолюдин Показати IP 30 Березня 2014 23:45
Люди добрі та розумні! Не варто піддаватись на провокативні заклики правих, лівих, .... Опонувати дурню - це опуститися на його рівень, а там він задавить своїм досвідом! Час дасть відповідь на оці вибрики і якщо Вони не в стані зрозуміти на що вони наражаються це їх клопіт! Данильчуки вміння чути це важлива риса навіть з позиції самозбереження! Слухайте чого хоче соціум, якщо Вам дозволяють мати свою думку ті хто смикають за мотузки! Україна понад усе!!!
Володимир Показати IP 31 Березня 2014 00:01
Правда про "правий сектор", Данильчука, Дмитра Яроша та їх спільників страшніша любої брехні! Це піна суспільства
Правий сектором Показати IP 31 Березня 2014 00:14
коментар було видалено
ох які ж ви підлі Показати IP 31 Березня 2014 00:26
То хіба ви українці,якщо в такий важкий час для країни засуджуєте своїх!А що кожен із вас,пі-пі-пі,зробив,щоб скинути бандюків яника!То підійдіть до того ж Данильчука і дайте пораду!Ач, ні треба обпаскудити-точно працює місцева БЮТ,яка ві ПР нічим не відрізняється:-)
титушко до ох які ж ви підлі Показати IP 31 Березня 2014 00:52
Мавр сделал своё дело, мавр должен уйти.да они(в.и.)сыграли на струнах простых людей.теперь сектанты без большой крови власть не отдадут.
Волинянин Показати IP 31 Березня 2014 08:03
Павло, не сприймай цієї собачої гавкотні від адвокатів БЮТ. Це просто їх робота. А твоя робота захищати ЛЮДЕЙ, СПРАВЕДЛИВІСТЬ...Вони своїм пустоцвіством вже вичерпали свій ліміт довіри.
Ну ну до Волинянин Показати IP 31 Березня 2014 08:17
А хто з ПС і де захистив людей ?
експерт Показати IP 31 Березня 2014 08:27
Я проти "Батьківщини", тому що там залишилось збіговисько маргіналів, але я й проти "Правого сектора". Це - самозванці. Ми живемо в цивілізованому світі, час інквізицій минув ще в 15-му столітті, канула в історію кармалюччина і гайдамаччина. Ми ставимо людей на коліна, обливаємо холодною водою, бємо прикладами в обличчя і дивимось в Європу. Ми дуже далекі від неї. Тому ПС не буде мати жодної підтримки і буде гнаний не те, що силивиками, владою, а самими людьми. ПС - це стихійне утворення, характерне для безвладдя. Це збіговисько кримінальних елементів і крайніх ультра. Цивілізований світ давно позбувся від цього.
я Показати IP 31 Березня 2014 08:50
чорный пиар для пс-это их действия! а насчет корумповоности , смешно, спросите всех тех . кто остался на своих местах, типа сидора и др, ничего пс не сделал, кроме как наполнил свои карманы. Вчера показали будыночек чималый спонсора пс, так журналистов даже не подпустили к нему, вот вам и открытость...
Адам Показати IP 31 Березня 2014 09:46
В Володимир-Волинську "Батьківщина" на площі говорила одне а робила інше (на сесії Ради голосувала за довіру провладному меру і його банді. Які на даний час і лишились при владі. І мало того - створили штаб "правого сектору" з доброї руки тогож мера ....) Сам Данильчук приїзджав в захист тієї банди. А значить - взяв бабло! Тобто - продався! Зрадив тих пацанів які загинули на майдані! Зрадив чорній сотні! ЧМО!
Адам Показати IP 31 Березня 2014 09:49
І "свобода" також в д**пі сидити!
місто Показати IP 31 Березня 2014 10:00
Я за правий сектор, але не такий як у Володимирі! Данильчук будь мужиком , приїдь і розберися, не за те ми стояли на Майдані, не за те полягла Небесна сотня!
опиум Показати IP 31 Березня 2014 10:01
.......можно только одно........сказать!!!! Стоп..Стоп....минутку.Если сейчас нет Янука..а налоги собираются..если в данную секунду не платят хабари о где деньги????.....а* вот тут то и прикол.....все просто Кормушка очень большая.к сведеню людей и налогоплательщиков.После так сказать исчезновения всех бывших потоки возглавили нынешние.которые пришли -как говорят в народе На Крови.эти деньги валят им на счета и банки.ни кто не сказал сколько мы собираем денег куда идут и сколько черного нала в стране.Опять дурилово....опять Юле волю а Правосекам автомат...вы что (())у группы Луцк который прикрывает данильчук НЕТ экономической теории не то что практики.он ни чего не хочет делать.его команда сама уже начинает рассматривать его как Утиль и ждет когда его сольют или замочат в сартире.Это тема КГБ...мелкое банд-формарование испытанное в 80-90-Х.на нас.тема отработаная в москве питире и других городах..теперь в нашей стране птинская опухоль ползет.данильчуку лопату копать траншею .через лет 70 мы будем смотреть на Мега прграмму как путлер командовал правосеками в сауне с новой олимпийской чемпионкой или олимпийцем.ждите анонс.
Анонім Показати IP 31 Березня 2014 10:05
Проплачених ботів та тролів легко видно. Як тільки негативний комент про ПС, так зразу десятки плюсів.
Я не бот до Анонім Показати IP 31 Березня 2014 11:41
Просто дістав ваш ПС. Бандіти натуральні. І нероби. Пішли б краще бруківку біля МВС у Луцьк прибрали....
Анонім до Я не бот Показати IP 31 Березня 2014 14:19
Чомусь БЮТ не дістав, ПР не дістали. А ось сектор дістав. Ви просто не хочете змін.
Я не бот до Анонім Показати IP 31 Березня 2014 16:53
Зміни бувають різні. Перш за все потрібно міняти себе. Кожний раз, коли проходжу повз будівлю МВС в Луцьку згадуються слова Христа "Хто без гріха, нехай перший кине камінь". Тоді люди розійшлись, хоча й мали право на побиття людини камінням за тогочасними законами. А в нас, складається враження, кидали бруківку ангели безгрішні - настільки зруйнували будівлю.
Толя Показати IP 31 Березня 2014 11:57
По-моєму-у правого сектора у всіх клініка-однозначно в психлікарню, інших-на зону-нехай там тренуються, а не тут людей дурять і знущаються-бидлота неосвіччена!
споглядач Показати IP 31 Березня 2014 13:57
Пацанва розбушувалась,уявивши себе кимось,а насправді -керовані відморозки,що зібрались до купи.
Вільна Волинь Показати IP 31 Березня 2014 18:49
Паша і Ко, видихайте, знімайте броніжилети і йдіть на роботу. Аваков сьогодні вдруге заявив, що ви всі поза законом. Полювання на відьм розпочалось.
Василь Показати IP 31 Березня 2014 20:34
Дурдом, ото "влупили" по Правому сектору. Стільки коментів, а жоден аноніст не навів жодного факту про те, що поганого зробили ці хлопці. Який злочин вчинили? Бла, бла, бла.... Ну є вних помилки, але хлопці щось роблять, а хто не робить, той не помиляється. Кого вони образили з людей? Башкаленка,який вчора знову обгаджував всіх нас на з'їзді ригів? Просто судді, прокурори, той самий Рогуцький знає, що можна зі всіма за бабки домовитись, крім ПС. Все інше бла, бла, бла.
Вільна Волинь до Василь Показати IP 31 Березня 2014 23:31
А що ж вони доброго зробили? Розікрали автопарк Януковича. Чи може розгромили будівлю МВС у Луцьку (та і не тільки). Позахоплювали і до цих пір тримають в облозі приміщення у містах та у Києві. Ходять і стріляють по людях, хизуються зброєю... Що доброго?
До Василь до Вільна Волинь Показати IP 1 Квітня 2014 00:37
Можна ще додати: кидали вогнем(коктейль Молотова) по міліції, виривали бруківку, палили офіси організацій, які не поділяють їхньої думки(в наш же демократія - щось не так можна і автоматом помахати і вогнем попалити)... От сидять вони зараз в палатці, а недалеко від них - будівля МВС, а біля неї бруківка, яку вони поруйнували: підіть приберіть, ні - сидять в палатці - цибуки смалять. А це ж дітвора - вони в житті ще нічого не створили, а вже скільки зруйнували. Хто з них виросте? Хто його зна...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus