USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.62 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Луцька лікарка отримала звання «Заслужений лікар України»

24 Серпня 2020 13:12
Президент України Володимир Зеленський під час урочистостей на Софійській площі з нагоди 29-ї річниці Незалежності вручив низку звань та відзнак українським медикам, військовим, діячам культури та науки, інформує Суспільне.

Звання «Заслужений лікар України» отримала лікарка амбулаторії загальної практики – сімейної медицини № 2 комунального підприємства «Луцький центр первинної медичної допомоги» Черкавська Альона Олександрівна.
Президент присудив звання заслужених артистів України музикантам Сергію Михалку та Михайлу Хомі, звання Герой України поету Юрію Рибчинському.

Нагороди отримали також майстер сцени Київського академічного театру Володимир Горянський та нунцій Ватикану в Україні Клаудіо Гуджеротті.

Почесні звання та нагороди також отримали:

Генеральний конструктор – генеральний директор Державного підприємства «Державне Київське конструкторське бюро «Луч» Коростельов Олег – Героя України.

Почесному президентові громадської організації «Федерація стронгмену Україн Вірастюку Василю Ярославовичу присвоєне почесне звання заслужений працівник фізичної культури і спорту України.

Вчений, викладач Дайнеко Валентина – звання заслужений вчитель України.

Солістка опери – провідний майстер сцени державного підприємства «Національний академічний театр опери та балету України імені Тараса Григоровича Шевченка» Монастирська Людмила нагороджена Орденом княгині Ольги 3 ступеня.

Лікарка відділення комунального некомерційного підприємства «Закарпатська обласна клінічна лікарня імені Андрія Новака» Закарпатської обласної ради Цімобта Оксана – нагороджена медаллю «За врятоване життя».

Керівник центру, лікар комунального некомерційного підприємства «Клінічна лікарня швидкої медичної допомоги міста Львова» Токарський Андрій – почесне звання заслужений лікар України.

Донор з Рівненської області Босик Володимир – почесне звання заслужений донор України.

Окрім того, президент створив дві державні нагороди на честь померлих композитора Мирослава Скорика та науковця, очільника НАН України Бориса Патона.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
А то цікаво... Показати IP 24 Серпня 2020 13:27
За які такі заслуги...? Вона кілька років тому інститут скінчила. Наскільки мені відомо , то навіть на категорію по п'яти роках стажу йдуть..отже вона її немає. Чим же вона така заслужена ? Невже насправді не було достойних кандидатів , чи якісь ,,інші,,критерії важливі ?
дідо Показати IP 24 Серпня 2020 13:28
Лікар у якої тільки ТРИ роки стажу?...
Andrij до дідо Показати IP 24 Серпня 2020 14:05
Зато приятная...
Ага до дідо Показати IP 24 Серпня 2020 14:15
Але як зі сцени в преЗЕденти можна,то чому б і тут ні! Хтось же іі подав...
Відгук Показати IP 24 Серпня 2020 14:05
Дивний вибір лікарки для вручення нагороди. Навіть ДУЖЕ дивний. Невже нема гідних людей для нагород??? Моя сестра була декілька разів на прийомі в цієї лікарки, то вона її навіть не прослухала тим приладом... Діагноз поставив інший лікар в іншій лікарні.
Олександр Показати IP 24 Серпня 2020 17:03
Тепер питання: як така пацанка може отримати таке звання?????????? Не соромно всім причетним? Які її досягнення, де її публікації, де черга оздоровлених нею? Як після цього до таких звань відноситися? Глянути на того самого Рибчинського! Не мало ні багато - ГЕРОЙ УКРАЇНИ!!!! Те саме. що вичворяли Янукович з Ющенком - все згідно особистого ставлення до конктетних людей. Соромно читати той список: всякі ректори, директори, народні, "заслужоні"... Просто профанація! Повертаючись, до "заслуженого лікаря": скільки в тому самому Луцьку справді відомих, ЗАСЛУЖЕНИХ лікарів, до яких біжать, якитм телефонують безупинку, бо біда. В них досвід. в них стаж. А що у цеї???? Ось її "регалії": "Посада: лікар загальної практики-сімейний лікар Освіта: вища, Вищий державний навчальний заклад України «Буковинський державний медичний університет» Стаж роботи за спеціальністю: 3 роки Кваліфікаційна категорія: без категорії". БЛЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Не соромно???????????????????????? Чим вона заслужила???????????????? Хто за це сяде???????????? Це як відомий у вузьких колах підар ЧІРІК - "заслужений" у сфері послуг за 10 років "цирульства"
К.лучанин до Олександр Показати IP 24 Серпня 2020 19:40
Повністю згідний!!! Але хтось її подав у списки до нагородження. І ця особа сидить в ОДА . Скільки заплатили за це подання? Тут є питання до органів щоб розібрались із цим поданням. Я знаю в міській лікарні є достойні лікарі , які гідні цього звання , а не ця вискочка. Гідний звання заслуженого зав.відділення урології міської лікарні Коник Мирослав Володимирович, йому вже 60 минуло в лютому. Він живе життям лікарні , хороший спец. ,людяний.. Я лікувався у цьому відділенні , тому знаю що кажу. У нього у відділенні ,дисципліна ,ПОРЯДОК і колектив хороший лікарів і медсестер! У нього за день може бути 5-8 операцій. У неврології ,зав. відділеням Шульга Людмила Аркадіївна теж хороший лікар , яка живе життям відділеня . Чому питається обійшли цих достойних звання лікарів? Цій вискочці , по совісті треба було відмовитись від звання ( ще не пізно зробити заяву.) Це був би гідний вчинок!!! Сашко Положинський зумів це зробити , бо людина думаюча !
sms Показати IP 24 Серпня 2020 17:17
Не смішно. Сумно за таких "героїв" і "заслужених".
Насос Алла Показати IP 24 Серпня 2020 22:31
Все купується і продається. В Любомлі голлікар і собі і жінці своїй купив такі звання. Нікого не вилікувавши....
Ксенія Красун Показати IP 24 Серпня 2020 23:38
Альона Олександрівна, щиро Вас вітаю з цим почесним та заслуженим званням, Ви гідна, щира людина та лікар з великої букви!!! PS: Люди Вам не соромно за такі коментарі?! Це пишуть заздрісники, які нічого в житті не зробили та не досягнули, а тільки що вміють -«гавкати»!!!
К.лучанин до Ксенія Красун Показати IP 25 Серпня 2020 10:19
А це пишуть підлабузники , які люблять підлизуватись! А вам не не соромно за свій безглуздий коментар? Ви не знаєте лікарів з міської лікарні , ви дуже далекі від цього!!! Я бачу що , висловлючись вашою термінологією ви "гавкаєте!"
Настя Показати IP 25 Серпня 2020 10:37
Безумовно під псевдо, писати вумні і крикливі гасла добре, нагавкав(ла) і це правда! Правда в тім, що лікар Черкавська не отримувала звання, Заслужений лікар. А пліткувати над фейком ... я посміхаюсь, водночас і сумно
Марія Йосипівна Показати IP 25 Серпня 2020 22:18
В цього лікаря є головне - людяність та доброта ! Категорії будуть, а всі найкращі людські якості вже є ! Жодного разу не пошкодувала, що уклала декларацію саме з цим лікарем! З досвіду співпраці з цим лікарем стверджую, що нагорода заслужена !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus