USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Луцька міська рада вигpала черговий суд щодо Центрального ринку

28 Січня 2021 11:23
Луцька міська рада виграла суд у справі оскарження підприємцями колишнього Центрального ринку рішень щодо демонтажу тимчасових споруд на вулиці Замковій.

Про це на сторінці у фесбуці повідомив департамент муніципальної варти Луцької міської ради.

У вересні 2020 року Волинським окружним адміністративним судом були ухвалені рішення, в яких судом було встановлено відсутність у позивачів правовстановлюючих та дозвільних документів на тимчасові споруди, відсутність доказів правомірного користування земельною ділянкою, яка перебуває у комунальній власності, на якій вони розміщені.

Колегіями суддів Восьмого апеляційного адміністративного суду, наразі у справах щодо 4 підприємців, було визнано та наголошено, що суд першої інстанції дійшов вичерпних юридичних висновків щодо встановлення фактичних обставин справи.

Тобто, рішення Виконавчого комітету Луцької міської ради про демонтаж тимчасових споруд на вул. Замковій прийняті згідно законодавства з чітким дотриманням порядку їх ухвалення та підлягають виконанню.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 28 Січня 2021 11:46
То ще років сто так буде. Ось побачите.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus