USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Луцька поліклініка отримала сертифіковані холодильники для зберігання вакцин

23 Вересня 2022 14:01
Сертифіковане холодильне обладнання для зберігання вакцин отримала Луцька міська дитяча поліклініка від дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в рамках проєкту «Екстрене реагування на COVID-19 та вакцинація в Україні» і угоди, укладеної Міністерством охорони здоров’я України зі Світовим банком.

Про це повідомила очільниця поліклінки Оксана Лєщинська.

«У дитячій поліклініці особлива увага завжди приділяється правильному транспортуванню і зберіганню вакцин – це питання безпеки і належного захисту! А нове обладнання значно розширює наші можливості, воно відповідає всім сучасним вимогам якості й створює додаткові площі для зберігання медичних препаратів.

Працівники поліклініки пройдуть спеціальну підготовку для правильного поводження з новим обладнанням. Адже в цьому питанні має значення кожен найдрібніший нюанс для дбайливого поводження з ліками.

Батьки наших маленьких пацієнтів можуть бути впевнені – усі вакцини для щеплень у Луцькій міській дитячій поліклініці зберігаються належним чином, із дотриманням найсуворіших вимог і постійного контролю.

Щиро дякуємо місії ООН (ЮНІСЕФ), Міністерству охорони здоров’я України, а також Управлінню охорони здоров’я Волинської облдержадміністрації за надану допомогу, яка слугуватиме для безпеки медпрепаратів і на користь людям», – йдеться у повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 23 Вересня 2022 14:30
Виникає питання, чому все що стосується ковіду і вакцин дається безкоштовно в навіть під примусом???? Варіант, що нам хочуть чогось доброго, не вірю...
Психіатр до Анонім Показати IP 23 Вересня 2022 15:33
А ще,уявіть собі, є припущення, що це так званий "золотий мільярд" заражає людей ковідом і через 5-G вишки буде керувати поведінкою всіх вакцинованих простаків. Ще скажу вам, що літаки розпилюють отруту у вигляді спрею, щоб також заражати мільярди людей і потім заробляти на вакцинах. А сам "золотий мільярд" п"є антидот спеціальний і сам не заражається. Ось так.
Ахаха до Психіатр Показати IP 23 Вересня 2022 15:58
лікарю, по-моєму вам самому треба лікуватися
Анонім Показати IP 23 Вересня 2022 18:06
Подивіться. Скільки зомбованих фанатів корони мінусує! Це знову доказує що зомбованим стадом легко маніпулювати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus