USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Луцька муніципальна дружина зривала оголошення про мітинг опозиції

9 Квітня 2013 10:31
Начальник відділу муніципальної дружини Луцька зривав оголошення про мітинг опозиції. Мер міста схвалив такі дії чоловіка.

Про це стало відомо під час оперативної наради у Луцького міського голови 9-ого квітня.

Так, начальник відділу муніципальної дружини Луцька Валентин Шпак зривав зі стовпів та дерев оголошення про мітинг опозиції. Луцький міський голова Микола Романюк підтримав такий вчинок.

«Незалежно від того, чи це партія «Батьківщина», чи «регіони». Є тумби для оголошень. Уже зчинили галас, що Шпак зривав оголошення про мітинг. Так! І з дерев зривав, зі стовпів зривав. І це добре. На вікнах, парканах ліплять. Де ви таке бачили в Європі?», - коментує ситуацію мер міста.

Посадовець зазначив, що за розклеювання оголошень на стовпах і деревах людей каратимуть адміністративним штрафом незалежно від того, що за організація чи партія це робила.

Також за словами очільника міста, усіх людей, які будуть клеїти оголошення на стовпи, паркани, дерева чи вікна, оштрафують.

«Якщо треба ще тумби, ми знайдемо гроші на їх встановлення. На адмінкомісію винесемо це питання і хай спробують позривати те, що понаклеювали. У місті має бути порядок», - зазначив Микола Романюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Штефан, Луцьк Показати IP 9 Квітня 2013 10:51
Порядок потрібен. Але, він має бути всюди. У мерії підпорядкованій Миколі Романюку, ідеальний порядок? Ось звідти і портібно починати. А найперше із голів чиновників - держслужбовців. І самого М.Романюка.
Остап Показати IP 9 Квітня 2013 11:15
Памятається мені. що коли вішали свої обяви регіонали, то на це не звертали уваги і відмовчувалися давати оцінку. А тут...
иван Показати IP 9 Квітня 2013 11:17
сьогодни Шпак зривае -завтра прийдуть други буде наклеювати : И що то за така структура що аж цилий полковник маючи 7тисяч пенсии ще ходи на роботу и напевне там також платять:-може вже миськой милиции нема то соби придумали муниципальну
Вітя Показати IP 9 Квітня 2013 11:18
В місті стало чистіше з Романюком. Але дійсно порядок треба і у міській раді робити.. Там далеко не порядок, але Романюк мабуть не знає...
Серий до Вітя Показати IP 9 Квітня 2013 11:26
З приходом Романюка багато чого стало краще, але ж не все від залежить тільки від нього
Серий Показати IP 9 Квітня 2013 11:19
Деж та муніципальна дружина, коли порушують закони України, зокрема, курять на зупинках та інших громадських місцях, викидають сміття де попало, паркують машини на тротуарах...
Киця Показати IP 9 Квітня 2013 12:50
Шпаку і було, є і буде мало. Був у міськівідділі, то дер гроші з підлеглих, а тепер і пенсію бере чималу і з міської казни платять...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus