USD 40.00 40.60
  • USD 40.00 40.60
  • EUR 40.30 40.70
  • PLN 10.00 10.25

Луцькі атовці отримали житло на умовах співфінансування

12 Вересня 2017 10:33
Сім учасників «Програми забезпечення житлом на умовах співфінансування учасників бойових дій» уже придбали житло на загальну суму розміру співфінансування з міського бюджету 2 мільйони 107 тисяч гривень.

Про це йшлося сьогодні, 12 вересня, під час оперативної наради У Луцького міського голови.

За словами в.о. директора департаменту соціальної політики Тетяни Корецької, на реалізацію цієї програми у 2017 році в бюджеті міста передбачено 8 мільйонів гривень.

«Станом нині подано 97 програм на участь в програмі. З них для 22 осіб (6 – інваліди війни ІІІ групи) визначено нормативну площу житла та розмір співфінансування особистого внеску учасників програми за рішенням комісії щодо розгляду питань про співфінансування для придбання житла на загальну суму 7 мільйонів 610 тисяч гривень», - зазначила Тетяна Корецька та додала, що згідно з рішенням виконавчого комітету перераховано кошти 11 особам на загальну суму 3 мільйони 439 тисяч.

Окрім того, 7 учасників програми вже придбали житло на загальну суму розміру співфінансування з міського бюджету 2 мільйони 107 тисяч гривень.

«Держава повинна сама забезпечувати воїнів АТО житлом, але вона цього не робить. Ми знайшли рішення – люди готові платити половину вартості житла, - підкреслив виконувач обов’язків міського голови Григорій Пустовіт.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus