USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

До програми «50 на 50» хочуть включити цивільних дружин учасників АТО

12 Вересня 2017 16:57
Усі громадські організації Луцька, які об’єднують учасників АТО, членів їхніх сімей і членів родин загиблих чи безвісти зниклих повинні обговорити можливість включення до програми співфінансування «50 на 50» цивільних дружин бійців.

Про це йшлося під час круглого столу в департаменті соціальної політики 12 вересня.

Як відзначив заступник Луцького міського голови Олександр Рачков, позитивне рішення про включення цивільних дружин учасників АТО до програми співфінансування на придбання житла буде можливим лише за наявності відповідного судового підтвердження.
Окрім того, учасники круглого столу обговорили, чи можливим є включення таких осіб, як членів сімей загиблих бійців АТО, до програми «50 на 50» поза чергою чи після інвалідів ІІІ групи, які зараз мають першочергове право на отримання житла за програмою.

Також під час засідання стало відомо, що на сьогодні кошти програми «50 на 50», а це 8 мільйонів гривень, практично вичерпано (залишилося лише 300 тисяч гривень). Тож, на переконання депутата Луцької міської ради Юрія Безпятка, наступного року фінансування програми потрібно збільшувати.
Цьогоріч теж 1405 учасників АТО подали заявки на отримання земельних ділянок у межах Волинської області, 200 із яких – повторно.

Як повідомив керівник управління земельних ресурсів Сергій Шабала, траплялися випадки, коли дружини учасників АТО перед поданням заявки навмисне прописувалися в Луцьку, аби одержати земельну ділянку на території міста.
Насамкінець Олександр Рачков підкреслив, що повноцінне обговорення, наприклад щодо важливості проведення різноманітних заходів для підтримки матерів загиблих воїнів АТО, неможливо провести за відсутності представників більшості волинських громадських організацій, які об’єднують учасників АТО, членів їхніх сімей і членів родин загиблих чи безвісти зниклих.
Наступний круглий стіл заплановано провести орієнтовно 5 жовтня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Про Показати IP 12 Вересня 2017 17:34
Що взагалі Ах..лі??? Може ще для любовніц зробіть таку програму!? Читала статю сьогодні, що одній дружині воїна АТО купили квартиру держава, вона доклала гроші і купила трьохкімнатну....а тепер ще нагліє каже зробіть мені ремонт..
Пропоную Показати IP 12 Вересня 2017 17:47
І по одній коханці включити.І обовязково тільки в Луцку.
?? Показати IP 12 Вересня 2017 17:53
Не більше 3 дружин на одного учасника АТО.
777 Показати IP 12 Вересня 2017 17:55
Дійсно не зна що вже прдумують
Активіст Показати IP 12 Вересня 2017 18:17
Зараз за добу розписують, в чому проблема? Вперед в РАГС і вся любов. А хитрозроблених багато, щоб пільги хапнути.
Анатоль_ Показати IP 12 Вересня 2017 18:20
Я таке не розумію шоб жити в гріху та ще отримати від держави пільги!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus